Кім Кардашян поділилася інтимним поглядом на свої стосунки з коміком Пітом, коли вона опублікувала три відео, в яких цілується і пеститься з випускниками шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Дану новину оприлюднили на порталі «Daily Star»

Кім Кардашія виставила на загальний огляд свої відносини з коміком Пітом Девідсоном після того, як поділилася серією відеороликів з КПК в соціальних мережах.

Засновниця SKIMS, 41 рік, розповіла про роман пари в неділю, коли вона зблизилася з 28-річним Девідсоном, перш ніж вони розділили пристрасний поцілунок.

Сторіс Кім Кардашьян
Сторіс Кім Кардашьян

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У неділю ввечері Кім поділилася серією кліпів, на яких вона і Піт цілуються, в своїх історіях в Instagram, коли вони продемонстрували свої роботи по фарбуванню в блондинку.

У першому відео вони, здається, насолоджуються приватним вечором вдома в однакових чорних нарядах.

Показавши язики на камеру, пара поцілувалася в губи, перш ніж комік знову поцілувався.

В іншому ролику Піт обійняв Кім і поцілував її в верхівку.

Сторіс Кім Кардашьян
Сторіс Кім Кардашьян

Їх останній показ любові відбувся після того, як нещодавно стало відомо, що вони можуть бути готові зробити наступний крок у своїх відносинах.

Піт, який нещодавно закінчив свою восьмирічну роботу в програмі "Суботній вечір в прямому ефірі", може переїхати в Лос-Анджелес, щоб бути ближче до Кім.

Ще в лютому повідомлялося, що Піт планував кинути свою квартиру в Нью-Йорку і переїхати на західне узбережжя, щоб бути ближче до Кім.

Сторіс Кім Кардашьян
Сторіс Кім Кардашьян

Королева реаліті-шоу опублікувала данину поваги восьми сезонам свого кавалера в культовому комедійному шоу, поділившись колажем з фотографій, на яких було кілька виступів коміка в скетч-шоу.