Популярність серіалу "Корона" від Netflix зростала з моменту його запуску, оскільки серіал розповідав про шлях королеви Єлизавети ІІ.

Серіал охоплює кілька ключових подій в історії, від правління королеви Єлизавети до королівської присутності принцеси Діани, і оскільки очікується, що наступний серіал буде присвячений трагічній смерті Діани, цілком імовірно, що двоє її синів скоро відіграють помітну роль.

Принц Гаррі і принц Вільям вже згадувалися, просто не в якості головних ролей, але це може змінитися в майбутньому серіалі.

І хоча член королівської сім'ї, який проживає нині в США, чекає однієї чи двох згадок у майбутньому серіалі, він цілком ясно виклав свої думки про сюжетну лінію Megxit.

Принцеса Діана, принц Гаррі, Меган Марк і Лілібет: скрін з DailyStar
Принцеса Діана, принц Гаррі, Меган Марк і Лілібет: скрін з DailyStar

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Королівський експерт Анджела Левін вважає, що Netflix зробить те, про що просив Гаррі, тому що пізніше вони вимагатимуть своєї "пінти крові" від членів королівської родини.

Виступаючи на TalkRadio на початку тижня, Анджела сказала, що Гаррі раніше питав її, чи дивиться вона "Корону", що спонукало її запитати, чи дивився він теж.

Вона додала: "Він сказав: "Так. Ми всі абсолютно спостерігаємо за всім, але я наполягатиму на тому, щоб це припинилося до того, як воно дійде до мене"."

Левін сказала, що вважає "нелояльним та грубим" з його боку брати гроші у Netflix.

Вона сказала, що розмова зайшла, коли найпопулярніший серіал був у другій частині.

Принц Гаррі раніше дивився серіал, але його життя перетворилося на головну сюжетну лінію шоу, яке слідує за історією королівської родини.

Його життя завжди було в центрі уваги, але більше світла пролилося на Гаррі після його заручин та остаточного шлюбу з Меган Маркл.

Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл

Незважаючи на розбіжності навколо цієї пари, Гаррі стверджує, що у нього хороші стосунки з Королевою, раніше заявляючи в The Today Show: "У нас справді особливі стосунки. Ми говоримо про речі, про які вона не може говорити ні з ким іншим".

Нагадаємо, що королівський біограф висміяв принца Гаррі за його слабкість перед Меган Маркл.

Раніше ми повідомляли, що Принц Вільям почав працювати продавцем, королева Єлизавети II буде задоволена: "У мене немає готівки".