Відома співачка та учасниця романтичного шоу "Холосятчка" має цілу армію шанувальників, які стежать за її життя на сторінках соціальної мережі instagram. Вона постійно перебуває з ними на зв'язку та розповідає подробиці особистого та творчого життя, ділиться спогадами, думками та відчуттями

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

Нещодавно вона в перерві між концертами розповіла, як змінився її відпочинок у Києві через війну. Раніше вона полюбляла кататися вулицями на велосипеді до другої години ночі, а через комендантську годину тепер це неможливо.

А нещодавно в неї з'явилась нова іграшка, фото з нею вона запостила в сторіс соціальної мережі. Це народний улюбленець - легендарний пес Патрон. Він дуже знаменитий та в нього є власна сторінка в соціальній мережі, на яку вже стигли підписатися 372 тисячі шанувальників.

Іграшковий пес навіть вдягнений, як справжній його прототип - у жакет з написом "Патрон".Чи придбрала іграшку зірка, або їй її подарували, вона не уточнила. Проте під фото вона написала, що тепер хоче зустрітися зі справжнім героєм.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

"Тепер чекаю на зустріч з реальним Патроном", - написала Злата.

Ксенія Мішина, скриншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Мішина відреагувала на образу Бланара з "Дизель Студіо", який назвав її "бл*дункою": точив зуб ще після "Холостячки"

До слова, Ксенії Мішиній з "Холостячки" стало ніяково: "Це просто піс*ць".

Раніше ми писали, що Ксенія Мішина поділилася несподіваною новиною: "Мені дуже радісно і водночас тривожно".