Відомий співак Іван Дорн активно виступав у росії, але з початку жорстокої війни в Україні кардинально змінив свої погляди. Хоча артист довгий час вважав росіян та українців "братами", зараз він затято засуджує путінський режим, підтримуючи співвітчизників.

Іван Дорн розмістив уривок зі свого великого інтерв'ю для радіоведучого Слави Дьоміна на акаунті в соцмережі Instagram, де за ним слідкує понад 850 тисяч людей. На відео артист виголосив надихаючу промову на адресу всіх українців. Він заявив, що дуже ними пишається за стійкість та відважність.

"Це викликає у мене мурашки по шкірі. Пишаюся бути українцем разом з вами. Дякую, тримайтеся, ми переможемо. Це тільки питання часу", - сказав співак.

Дорн і Дьомін, скріншот з відео
Дорн і Дьомін, скріншот з відео

Також Дорн підкреслив, що зараз найголовніше – це єдність всього народу, адже лише спільними зусиллями можна протистояти путінському режиму. Іван подякував усім, хто наближає перемогу, адже, за його словами, саме ця знаменна подія стане щасливим початком історії вільної та незалежної України.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також він не забув оцінити старання Слави Дьоміна. Більше того, артист закликав його разом відсвяткувати перемогу та навіть пообіцяв пляшку пива.

[quote author=""]"Бро, дякую за те, що ти робиш. Побачимось вдома, коли святкуватимемо перемогу - з мене Чернігівське, з тебе Оболонь!" - написав Іван Дорн.

Раніше ми писали про те, що Іван Дорн закликає напоумити отруєних пропагандою росіян - вірить, що ще не все втрачено: "Допомогти дивитися на світ правдивіше"

Як повідомляв Знай.ua, Дорн про пропагандиста Дудя: Слава Дьомін дізнався, що думає артист з приводу "хороших росіян"

Також портал Знай.ua писав, що Стася Ровінська послала Єгорову, а Могилеська та Козловський відмовилися від родичів на росії: "Ну що, догралися?"