Відома гімнастка Анна Різатдінова активно спілкується з шанувальниками в соціальних мережах, вона часто ділиться подробицями свого особистого та професійного життя, за її сторінкою стежать 158 тисяч підписників

Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram
Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, Анна зараз багато подорожує, а нещодавно їй вдалося зібрати українських дітей, які через війну розкидані по різним куточкам світу, для спільного виступу в Німеччині.

Попри те, що зараз вона не в УКраїні, Анна зізналася, що її серце не самотнє. Вона познайомилась зі своїм обранцем у соціальних мережах й незабаром буде справжнє українське весілля. Коди саме, зірка поки не уточнює.

А нещодавно вона зробила дуже красиве відео на фоні замку та фонтану, проте де соме вона не уточнила. На світлині вона була вдягнена в елегантну чорну сукню.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона також зізналася фанатам словами Мортіції з серіалу "Сімейка Адамсів", яку свого часу зіграла відома американська акторка Керолін Джонс, чому вона носить чорний колір.

Фото вона супроводила оригінальною аудіодоріжкою.Так Мортіція каже, що завжди носить чорний колір, це такий щасливий колір.

У коментарях шанувальники оцінили фігуру та сукню спортсменки та написали:

"Шикарное платье у вас Анна красотка и ноги идеальные🙏☺😊😍😘"

"Ну что очень гармонично смотритесь вода ваша стихия) как и вы вода обладает и силой и красотой и необходима для жизни) 😍"

До слова, легенда "Танці з зірками" Анна Різатдінова збентежила шанувальників: "Моя безнадійна історія".

До слова, гімнастка Ганна Різатдінова показала, що путін забрав у всіх дітей України:"Мій хлопчик ріс щасливим".

Раніше ми писали, що "Плакав і кричав...": Анна Різатдінова розповіла, як страждає її син під час війни в Україні