Знаменитий український виконавець, лідер колективу "Бумбокс" Андрій Хливнюк показав, як відбуваються будні воїна ЗСУ на передових позиціях. Відповідним знімком він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Хливнюк з перших днів повномасштабного російського вторгнення одягнувся камуфляжу і вирушив захищати Україну. Вже пів року музикант віддано воює разом з іншими захисниками, але не забуває і про шанувальників, тому регулярно радує їх новими кадрами на своїй сторінці у соцмережі.

Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube
Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Андрій Хливнюк порадував шанувальників черговим фото із передової та показав, як проходять будні воїна ЗСУ. Артист позує сидячи поруч з установкою для запуску безпілотника. На самому літальному апараті можна побачити полум'яний "сюрприз" для російських окупантів у вигляді снаряда, який, ймовірно, вже опинився в одержувачів.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Українці захопилися хоробрістю артиста та зазначили, що з такими воїнами перемога буде дуже скоро.

"Мені сьогодні наснився Андрій Володимирович, а це до перемоги", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер "Бумбоксу" Хливнюк знайшов у своїй пісні "Вахтерам" прогноз про Крим: "Нове життя".

Також наш портал інформував, Оля Полякова спалила свій кокошник, розпрощавшись із минулим, та прокляла окупантів: "Йому не місце тут, в Україні".

Крім того, ми писали, Наталя Могилевська показала, як Усік пустив скупу сльозу після солодкої перемоги та привітала чемпіона: "Пишаюся".