Відома українська співачка Анастасія Кочетова, яка виступає під сценічним ім'ям MamaRika зізналася, що мало не попрощалася із життям через серйозне отруєння. Подробиці вона розкрила в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

MamaRika зазначила, що останніми днями шанувальники могли помітити її відсутність у соцмережі і цьому є пояснення.

"Я феєрично з'явилася в сторіс і instagram за останні три дні, мене не було. Де я була? Я була там, де краще не говорити", - сказала співачка.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

"Секрет" зірки швидко видав її чоловік Сергій Середа, який почув, що дружина записує звернення до фанів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"На унітазі", - вигукнув він за кадром.

MamaRika не стала спростовувати інформацію і зазначила, що кілька днів страждала від найсильнішого харчового отруєння і на щастя все закінчилося добре.

"Ну так, було конкретне харчове отруєння, я чуть не крякнула, але як бачите, вижила", - розповіла виконавиця.

MamaRika додала, що хоч тільки стала на ноги, але сімейство вже збирається у поїздку – до Одеси, щоб навідатися до батьків її чоловіка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Федишин підтримала українців в Іспанії, жовто-блакитні щотижня нагадують європейцям про війну: "Про наш біль".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська заговорила про проблеми та захотіла знову повернутися у шкільні роки: "Так штормить".

Крім того, ми писали, Артем Пивоваров зупинив концерт і пустив скупу чоловічу сльозу разом із шанувальником: "Людності немає ціни".