Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва змусила Євгена Клопотенка стогнати від задоволення під час зйомок кулінарної передачі, уривок з якої зірка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Даша Астаф'єва надзвичайно талановита особистість, яка віднедавна вирішила підкорити серця шанувальників власним кулінарним шоу. Вона запрошує на кухню різних зірок, з якими весело проводить час та готує смакоти.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Цього разу до Даші Астаф'євої завітав відомий кулінар Євген Клопотенко. У тизері можна помітити, що кулінар застогнав від задоволення, скуштувавши страву, яку дала йому Даша Астаф'єва.

"Нас із @klopotenko тепер не зупинити... Сподіваюся, ви хоч раз усміхнетеся від наших історій, пов'язаних з дитинством, і може пригадайте себе", - підписала кадри модель.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Реакція шанувальників також була яскравою, деякі побачили вельми пікантний підтекст у спільній "метушні" на кухні двох зірок.

"Він дивиться на неї і розминає два кружечки тіста. Ер*тіка", "Мені здається ви ідеальна пара", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Астаф'єва після відвертих спокусливих фото, серйозно взялася за зброю: "Жарти геть!" .

Також наш портал інформував, Камалія приїхала в Україну до тиру, щоб згадати молодість: "Погрожує вдруге на Київ, зустрінемо".

Крім того, ми писали, Настя Каменських задумалася, як відбудувати Україну, але їй нагадали про людей: "Виходить навпаки".