Юрій Великий, пародист, який прославився тим, що пародував Зеленського, з "Кварталу 95" нещодавно пропонував нову порцію гумору, перетворившись на фанерного маршала, російського главу Міноборони Сергія Шойгу, згодом він був Василем Небензі - представником Росії в ООН... і багато "Гумористами" з урядової та військової верхівки противника.

Наразі він з комедійної точки зору показав, як саме росіяни відступали з правого берега Херсонської області.

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Спочатку він продемонстрував, як майор, який перебуває у командному пункті РФ у Херсоні, бере трубку від генерала, отримує наказ і доповідає на місця, щоб розпочалося його виконання. Однак спочатку вони відступали, потім повернулися на позиції, але ЗСУ зробили так, щоб остаточно втекли.

"Відступаємо, але насправді тільки робимо вигляд, що відступаємо? Вас зрозумів... *кинув трубку*. Ніхрена не зрозумів", - каже Юрій Великий.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Юрий Великий, скріншот: Instagram
Юрий Великий, скріншот: Instagram

"Раніше про те, як справи в армії РФ знали вузьке коло людей, тепер весь світ", "Я давно так не сміялася, ви просто вогонь", "Насправді вони такі і є, і від цього ще смішніше", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, "Блискуче спланований вимушений маневр": пародист Зеленського Великий влучив у яблучко, скопіювавши гіркіна

Як повідомляв "Знай.uа", Гіркін проти малої суми винагороди: Юрій Великий з "Кварталу 95" зірвав оплески українців

Знай.ua писав, Юрій Великий з "Кварталу 95" показав "щасливу маму мобіка": "Два строю чекаю"