Українська блогерка та володарка найбільших штучних вилиць у світі Анастасія Покрищук, яка також стала відомою глядачам, як учасниця проєкту "Від пацанки до панянки", похизувалася подаруночками.

Анастасія Покрищук не перестає демонструвати свої пишні форми, над якими так старанно постарався пластичний хірург. Але цього разу увагу шанувальників прикуло горнятко, яке подарували друзі, за словами Покрещук, щойно вона з'явилася у Варшаві. Про це блогерка та модель розповіла в своєму Instagram.

Покрещук. Фото: instagram.com/justqueen88/
Покрещук. Фото: instagram.com/justqueen88/

Одразу як приїхала до Варшави, отримала такий крутий подарунок. Мої друзі мене добре знають, якщо що - написала Анастасія Покрещук.

Подарунком стало горнятко, на якому намальований рот, запнутий кляпом, з іграшок для дорослих. Кружка чорного кольору, а внутрішня стінка яскраво червоного.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Допис Анастасії Покрещук. Фото: Instagram
Допис Анастасії Покрещук. Фото: Instagram

Шокована Анастасія похвалилася подарунком, адже дівчині подобається все епатажне та трохи божевільне.

У коментарях залишили відгуки шанувальники Насті.

"Горнятко - вогонь", "На днях шукала щоб придбати чашку для роботи, але ще не знайшла, ця Класна", "Вогонь", - написала Покрещук.

Анастасія Покрещук, коментарі. Фото: Instagram
Анастасія Покрещук, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що "Пацанку" Покрещук посилають в індустрію 18+ через розпусну поведінку: "Там твоє місце".

Як повідомляв "Знай.ua" епатажна пацанка Анастасія Покрещук пострибала на стільчику причинним місцем: "Я вертаюсь".

Також "Знай.ua" інформував, Анастасія Покрещук та блогерка KOVALEVA заспівали, вирішивши підбадьорити українців: "Пацани тусуються".