Стало відомо, що п'яний коп, який був винуватцем жахливої ​​аварії у Львові, виявився колишній бійцем АТО і сусідом одного із загиблих. Про це повідомляє PolitekA.

Як додав голова сільради Іван Гороб’євський: "Хлопці були друзями. Вони однолітки. Богдан уже закінчив профтехучилище і недавно повернувся з Польщі з заробітків. А Тарас ще доучувався, він також приїхав з Болгарії, там він проходив практику".


За його словами, Назар до АТО служив в правоохоронних органах поліцейським. "Потім призвали, там стояв на блокпосту, наші до нього їздили. А після повернення знову пішов в поліцію", - розповів Гороб’євський.
У той нещасливий для хлопців вечір Назар поїхав до сусіднього села Жарків на своєму мікроавтобусі, де відзначали храмове свято, а ввечері була дискотека. За інформацією поліції, винуватець ДТП був п'яним.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Також стало відомо, що батько Назара - районний депутат і директор школи. Він так перенервував через те, що сталося, що у чоловіка стався інсульт і його госпіталізували в лікарню. До того ж мама і сестра винуватця трагедії недавно повернулися із заробітків. Сім'я живе по сусідству із загиблим Тарасом.

Голова сільради додав: "Звичайно, це велика трагедія. І те, що вони сусіди, накладає відбиток, вони сваряться, батьки загиблих хлопців кричать".


Для невеликого села ця аварія стала великою трагедією. У сільраді кажуть, що зараз сім'я загиблих готуються до похорону. Правда, тіла хлопців ще не віддали, так як правоохоронці проводять ряд експертиз.
Варто також додати, що водій мікроавтобуса, поліцейський, зараз знаходиться в СІЗО. За фактом ДТП порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). Винуватцю загрожує від 7 до 12 років тюремного ув'язнення.

До слова, у Харкові суд прийняв рішення замінити реальний термін покарання умовним водієві Тиграну Энгибаряну. Він у січні 2018 року насмерть збив підлітка та втік з місця події.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

У вівторок, 28 серпня, апеляційний суд Харківської області змінив вирок Московського районного суду, який раніше визнав громадянина Энгибаряна винним у скоєнні смертельного ДТП і засудив його до 3 років позбавлення волі.

Прокуратура повідомляє, що апеляційний суд призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 3 роки і з забороною керувати транспортними засобами на 3 роки.

"Оскільки рішення апеляційної інстанції набирають законної сили з моменту їх проголошення, засуджений був звільнений з-під варти в залі суду", - зазначають у прокуратурі.

У прес-службі підкреслюють, що прокуратура при розгляді виробництва першою судовою інстанцією і під час апеляційного оскарження наполягала на реальному покаранні для винуватця ДТП, в якому загинув 17-річний хлопець.

Смертельна аварія сталася 16 січня у Харкові. Тоді 18-річний Энгибарян керував автомобілем Toyota і збив на великій швидкості 17-річного пішохода і зник з місця події.Хлопця затримали 18 січня і взяли під варту. 23 квітня Энгибарян був засуджений за вчинення смертельного ДТП до трьох років в'язниці.

Нагадаємо, у вівторок, 28 серпня, на перехресті вулиць Прорізна та Бориса Грінченка в Києві стався конфлікт між двома водіями. Про це повідомляє Інформатор.

Як повідомляв Znaj.ua, через ДТП у Львівській області за участю нетверезого працівника поліції загинув водій скутера та його пасажир. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Також Znaj.ua писав про те, що у Польщі сталась моторошна ДТП з автобусом. В результаті зіткнення з вантажівкою загинув українець.