У мережі піднявся скандал через те, що в Чорноморську зібрався виступити співак українського походження, а нині громадянин РФ Євген Южин.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила користувач мережі Євгенія Завалій.

У 2014 році музикант активно підтримував Антимайдан і стверджував, що в Україні "громадянська війна".

В результаті Южин скасував виступ. Крім того, активісти направили в СБУ запит з проханням заборонити йому в'їзд на територію України.

Крім того він розповів, що скандальний артист намагається приїхати до України з безкоштовним концертом. Завалій відзначив, що організато виступу російського "тенора" намагались переконати українців, що це зовсім інший співак, адже він попередньо змінив своє прізвище.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"До нас в Чорноморськ їде "золотий тенор Росії" з безкоштовним концертом. І організатори на повному серйозі думають, що вони це проведуть. У 2014 році тенор Женя Сильченко (який навчався в моїй гімназії) змінив прізвище на більш російське Южин і писав пости про фашистів і про те, що він їде назавжди, а його мама брала активну участь в "російській весні" і за неперевіреною інформацією в подіях 2 травня", - зазначив активіст.

Також він додав, що наразі скандальний співак не може похвалитись масою концертів та у переважній більшості випадків бере участь у пропагандистських заходах.

"І тепер ось він їде. Останніми роками він гастролює по болотах, бере участь в концертах в підтримку армії агресора і ватних урочистостях 9 травня", - написала Завалій.

У свою чергу музикант відповів, що інформація, яку надала дівчина - недостовірна. Більше того він повністю заперечив свої подяки російській армії та пожалівся на свою хвору матір.

"Люба, прізвище я не міняв - це по-перше, по-друге, ніякі концерти в підтримку армії я не проводжу, а по-третє, моя мама - викладач з хворим серцем , їй 71 рік! Яка російська весна? Не чекав від тебе такої "свині". Ти запитай про все особисто мене і я дам тобі відповіді на всі твої провокаційні пости і посилання. Спасибі, громадськість, за такий інтерес до моєї творчості".

Користувачі мережі зібрали інформацію, яка підтверджує проросійські погляди співака.

Лободі не дають співати в Україні. Нагадаємо, известные российские певцы засветили свои дряблые голоса в "ДНР".

Як повідомляв "Знай.ua", недобиток Януковича осквернив пам'ять Героїв Майдану.

Також "Знай.ua" писав, що Роскомнагляд засудив Україну.