У п'ятницю, 31 серпня, в більшості областей України очікується суха погода.

Південно-східна половина країни залишиться в спекотній повітряній масі, північно-західна половина - в теплому повітрі з приємною ранковою свіжістю, повідомляє Укргідрометцентр.

У більшості регіонів у п'ятницю опадів не буде, лише вдень у Закарпатській, Львівській і Волинській областях місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-східний (на заході країни південно-східний), 3-8 м/с.

Температура в західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях вночі 10-15°, вдень 24-29°; на решті території вночі 16-21°, вдень 30-35°.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У Києві в цей день - без опадів. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 12-14°, вдень 25-27°.

В Україну прийшло молоде бабине літо. У більшості областей переважатиме підвищений атмосферний тиск, сухе повітря, сонячна і малохмарна погода.

В останні роки наша планета все частіше піддається аномальній погоді, яку навіть професійні синоптики і вчені не спроможні пояснити.

Ми також писали про свята 31 серпня. Наприклад, день блогу.

Ідея зробити цей день святом з'явилася ще в 2005 року. Тоді слово blog нагадало користувачам LiveJournal цифри 3108. Тому цю і дату обрали. Сьогодні сфера блогерів одна з найбільш швидкозростаючих в Інтернеті, лише за рік вона збільшується в три рази. Але День блогу і Міжнародний день блогера це різні речі, останній відзначають 14 червня. У цей день блогер може робити публікації про солідарність з іншими авторами LiveJournal.

Також в останній день літа щорічно в Молдові відзначають Національний день мови, який називається Limba Noastra. У перекладі це означає "наша мова" або "рідна мова". В цей день в 1989 році молдавській мові законно надали статус державного. З цього року день і став національним святом.

Нагадаємо, ми писали про головних народних, міжнародних, православних святах і різних фестивалях на 31 серпня.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", аномальна погода тримає землян в заручниках.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що смертоносна Нібіру з'явилася в небі поруч з Місяцем.