Початок осені буде по всій Україні сухим і спекотним. На півдні і сході країни літо не поспішає здавати позиції і температура повітря прогріється до +32-34 градусів тепла. Традиційно прохолодніше, але тим не менш тепло буде і на заході України, де стовпчики термометра покажуть +25-27 градусів тепла.

За календарем вже осінь, однак з території України пропаде нічна прохолода і середня температура не опуститься нижче позначки +13-15 градусів, а на півдні до +19-21 градусів тепла. Але радіти тривалому літа українці зможуть недовго, адже вже до наступних вихідних в країну прийде похолодання і справжня осінь.

Перший тиждень вересня в Україні – можливість насолодитися теплими і навіть спекотними днями, які зовсім скоро залишаться лише у спогадах.

На заході України 1 вересня буде сухо і тепло. Синоптики прогнозують малохмарну погоду з +25-27 градусів тепла вдень та +12-14 градусів вночі.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У Карпатах також буде тепло, ясно і без опадів. Вночі температура не опуститься нижче +12-14 градусів, а вдень підніметься до +25-27 градусів.
На півночі України не варто очікувати опадів. Над усім регіоном буде безхмарно, а температура повітря вночі становитиме +12-14 градусів, а вдень +27-29 градусів.

На сході країни літо відірветься, як в останній раз. Вдень тут температура сягатиме +32-34 градусів, а вночі не опуститься нижче +13-15 градусів. Опадів не очікується, малохмарно.

На півдні також буде по-літньому спекотно і без опадів. Вдень повітря прогріється до +33-35 градусів, а вночі до +20-22 градусів.
На Кримському півострові збережеться спека, вдень буде до +32-34 градусів, а вночі до +19-22 градусів.

Нагадаємо, на Україну насувається сильна буря.

Як повідомляв "Знай. ua", град, сніг і спека: аномальна погода тримає землян в заручниках.

"Знай. ua" писав, що температурні гойдалки роздратують українців. Завтра дощі має вистачити всім.