Загиблий, 31 серпня, в результаті вибуху в ресторані "Сепар" в центрі окупованого Донецька ватажок "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко, буде похований 3 вересня.

Про це повідомив виконуючий обов'язки голови "ДНР" Дмитро Трапезников, передає НП.

"Похорон і прощання плануються на 3 вересня", – сказав він.

Трапезников додав, що прощання з Захарченко розпочнеться в Донецьку театрі опери і балету в 9:00.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також, він зазначив, що початок навчального року в республіці перенесено на 4 вересня, а рішення про проведення виборів глави "ДНР" поки не приймалося.

Як повідомлялося, Захарченко прийшов у ресторан "Сепар" пом'янути померлого напередодні російського співака Йосипа Кобзона.

Одіозного ватажка ДНР Олександра Захарченко, який загинув 31 серпня, вже встиг "оплакати" Путін заявою про "співчуття родині та жителям ДНР".

Ким же насправді був Захарченко і чим він запам'ятався українцям? Які злочини за чотири роки "правління" ДНР встиг накоїти головний ватажок сепаратистів?

За показаннями військовополонених ВСУ, Захарченко і його банда відверто плювала на закони поводження з військовополоненими, прийнятими в усьому цивілізованому світі.

Українські військові призводять шокуючі факти про так званий парад в Донецьку, коли з кадровими військовими вести себе гірше, ніж зі злочинцями, принижували, били і знущалися.
А чого вартий "правосуддя" всередині самої банди Захарченко - факти про розправи без суду та слідства, знущання і навіть "лінчування" неугодних ватажкові прислужників по-справжньому вражають своїм цинізмом.

Нагадаємо, Президент РФ Володимир Путін відреагував на загибель ватажка так званої ДНР Олександра Захарченко, який загинув в результаті вибуху в Донецьку.

Як повідомляв раніше Знай.uа, даними місцевих ЗМІ ДНР, голова Народної Ради ДНР Денис Пушилин звинуватив у вбивстві глави "ДНР" Олександра Захарченко українську сторону.

Знай.uа писал про те, що в Донецьку стався вибух у кафе "Сепар", в результаті одна людина загинула, щонайменше троє постраждали. Джерело в апараті глави "ДНР" повідомив, що в результаті вибуху Захарченко отримав смертельне поранення.