В Україну тільки в другій половині вересня прийде осіння погода.

Зокрема, повітря стане прохолодним, прогнозує завідуюча відділом синоптичної метеорології Українського гідрометеорологічного інституту Віра Балабух, повідомляє "Апостроф".

"Середня температура вдень буде триматися на рівні 16 градусів вище нуля (в окремі дні стовпчик термометра підніматиметься до 19-20 градусів), а в нічний час доби стане вже прохолодно – 6-10 градусів тепла", - підкреслила вона.

Початок осені буде по всій Україні сухим і спекотним. На півдні і сході країни літо не поспішає здавати позиції і температура повітря прогріється до +32-34 градусів тепла. Традиційно прохолодніше, але тим не менш тепло буде і на заході України, де стовпчики термометра покажуть +25-27 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За календарем вже осінь, однак з території України пропаде нічна прохолода і середня температура не опуститься нижче позначки +13-15 градусів, а на півдні до +19-21 градусів тепла. Але радіти тривалому літу українці зможуть недовго, адже вже до наступних вихідних в країну прийде похолодання і справжня осінь.

Перший тиждень вересня в Україні – можливість насолодитися теплими і навіть спекотними днями, які зовсім скоро залишаться лише у спогадах.

На заході України 1 вересня буде сухо і тепло. Синоптики прогнозують малохмарну погоду з +25-27 градусів тепла вдень та +12-14 градусів вночі.

У Карпатах також буде тепло, ясно і без опадів. Вночі температура не опуститься нижче +12-14 градусів, а вдень підніметься до +25-27 градусів.

На півночі України не варто очікувати опадів. Над усім регіоном буде безхмарно, а температура повітря вночі становитиме +12-14 градусів, а вдень +27-29 градусів.

На сході країни літо відірветься, як в останній раз. Вдень тут температура сягатиме +32-34 градусів, а вночі не опуститься нижче +13-15 градусів. Опадів не очікується, малохмарно.

Нагадаємо, в Україну насувається сильна буря.

Як повідомляв "Знай.uа", град, сніг і спека: аномальна погода тримає землян в заручниках.

Також Знай. ua" писав, что температурні гойдалки роздратують українців. Завтра дощу має вистачити всім.