2 вересня погода порадує українців. Так по всій території України буде по-літньому сонячна і тепла погода.

Про це повідомила відома народна синоптик Наталка Діденко на сайті Opogode.

"1-2 вересня в більшості областей України очікується суха та малохмарна погода. У західних областях місцями пройдуть локальні дощі і грози" Наталка Діденко

Прогноз погоди в Україні на 2 вересня

погода на 2 вересня

Наголошується, що в південній частині України, а також на сході очікується 28-33 градуси тепла. На решті території країни стовпчики термометрів коливатимуться близько 21-28 градусів. При цьому вночі температура різко знизиться, впевнена Діденко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вночі температура повітря складе 12-18 градусів тепла. На півдні і сході 15-22 градуси тепла. у західних областях 9-14 градусів тепла" Наталка Діденко

Також Діденко розповіла, яка погода буде переважати в українській столиці.

"В Києві 1-2 вересня опади малоймовірні, буде сухо і сонячно. Температура повітря вночі 13-17 градусів тепла. Вдень 24-28 градусів тепла" Наталка Діденко

парк Кіото

Крім того, за даними сайту Укргідрометцентр вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с, на Приазов'ї окремі пориви 15-18 м/с. Температура вночі 12-17°, на узбережжі близько 20°, вдень 27-32°, на півдні до 35°, у західних областях 23-28°.

У столиці України в неділю буде сухо. Температура вночі 15-17°, вдень 28-30°.

Згідно з даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 2 вересня найвища температура вдень була 35,7° в 2015 році. При цьому найнижча температура у столиці спостерігалася вночі 5,7° в 1940 році.

Крім того, 1 вересня о 9 годині температура води в Чорному і Азовському морях була 23-26°. У той же час температура води в Дніпрі в межах Києва була 23°.

осінь

Нагадаємо, початок осені буде по всій Україні сухим і спекотним. На півдні і сході країни літо не поспішає здавати позиції, і температура повітря прогріється до +32-34 градусів тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, у суботу, 1 вересня, в Україні відзначають початок навчального року.

Також портал Знай.uа писав, що комфортна і приємна температура буде по всій території України. Щоправда, на півдні і на сході все ж трохи спекотно, як для осіннього дня.