Руїни Міжнародного аеропорту "Донецьк" імені Сергія Прокоф'єва показали з висоти пташиного польоту. Його відкрили в 1933 році і назвали на честь композитора Сергія Прокоф'єва, який народився в Донецькій області.

Панорамну зйомку з безпілотника опублікували у відеохостингу Youtube на пропагандистському каналі News-Front.

"Донецький аеропорт після 5 років війни", - зазначається у підписі до відео.

Від гарного, великого і сучасного Донецького аеропорту не залишилось і сліду. На його місці лише руїни і важко повірити, що всього 5 років тому сюди прилітали українці з усіх куточків світу.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

За роки війни від колишнього технічного прогресу не залишилося і сліду.

Українські військові, яких згодом назвали кіборгами, тримали оборону протягом 242 днів. За ці довгі місяці вони проявили мужність і неймовірну стійкість.

Бої, які проходили тут в період 2014-2015 років залишили свій слід. Залишки аеропорту виглядають моторошно і страшно. Українці згадують, що раніше аеропорт Донецька був одним з кращих в країні.

Аеропорт не використовується за прямим призначенням з 26 травня 2014 року. Його будівля й споруди були повністю зруйнована в результаті багатомісячних бойових дій.

"Моторошна картина", "Пам'ятаю як це було, скільки полягло", "Був кращим у Європі", - шкодують коментатори.

Нагадаємо, лізли, як таргани: епічну оборону донецького аеропорту показали в одному відео. Кадри відображають всю історію героїзму українських "кіборгів".

Як повідомляв "Знай. ua", кілометрові черги: жителі Донецька страждають від страшного дефіциту.

"Знай. ua" писав, що відомі російські співаки засвітили свої кволі голоси в "ДНР": відео. Вони вже не вперше виступають на тимчасово окупованих територіях України.