1 вересня понад 300 пасажирів вже півдня чекають на свій рейс до Туреччини в аеропорту Бориспіль.

Про це в суботу стало відомо з повідомлення адвоката Олега Іщенка, яке він опублікував на своїй сторінці Facebook.

Він додав, що в ніч на 1 вересня був запланований рейс №4410 Київ - Анталія компанії Azur Air. Станом на 12:00 літак не вилетів.
Адвокат зазначив, що пасажири блокують вильоти інших рейсів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того він вважає, що людей хочуть обдурити, і під виглядом рейсу на Вільнюс намагаються відправити інший рейс до Анталії, а представники Azur Air не хочуть давати коментарі пасажирам.

Раніше, подібна ситуація трапилася в Анталії, коли українські туристи очікували на свій рейс до Києва кілька годин. Представники компанії JoinUp не давали пасажирам ніякої інформації.

До слова, у прес-службі авіакомпанії Bravo Airways повідомили про запуск нових рейсів в польський Люблін з трьох українських міст. Відтепер повітряним простором до Польші можна буде потрапити з Києва, Харкова та Херсона.

"Уже з 15 червня ми відкриваємо нові рейси, які дозволять за 1,5 години безпечно, з комфортом і без пересадок дістатися з аеропортів "Київ", "Херсон" і "Харків" в аеропорт "Люблін" і назад", - йдеться в повідомленні перевізника в Facebook.

Вартість квитка стартує від 1300 грн і передбачає перевезення ручної поклажі і до 23 кг багажу.

Регулярні перельоти будуть доступні в обидві сторони тричі на тиждень з Києва і Херсона і двічі - з Харкова.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що у вівторок, 27 березня, найбільша польська авіакомпанія LOT відкрила новий рейс Львів - Ольштин. Це рішення зміцнить відносини між Україною і польським лоукостером.

Про це повідомляють Українські новини.

Відзначається, що вартість квитків в обидві сторони буде стартувати від 225 польських злотих (54 євро).

При цьому вже відомо, що рейси будуть виконуватися двічі на тиждень - по вівторках і суботах із міжнародного аеропорту Львів у аеропорт Ольштин-Мазури у 54 кілометрів від Ольштину. Уточнимо, що з Ольштину рейси будуть здійснюватися по вівторках і п'ятницях.

На маршруті польська авіакомпанія буде використовувати літак Bombardier Q400, який розрахований на 78 пасажирів.

Також з'ясувалося, що найбільша польська авіакомпанія LOT запускає рейс з українського Львова до польського міста Бидгощ.

Крім того, LOT розглядає можливість запуску нових напрямків на українському ринку – обговорюється відкриття рейсів в Дніпро, Івано-Франківськ чи Вінницю. Компанія також задумалася про запуск нових авіарейсів із Харкова.

Довідка: LOT - польські національні авіалінії, створені 29 грудня 1928 року, є однією з найстаріших діючих авіакомпаній в світі. Нинішніми акціонерами LOT є державне казначейство (99,82% акцій), TFS Silesia (0,144%) і деякі теперішні та колишні співробітники компанії (0,036%).

Нагадаємо, що тепер полетіти в Європу стало ще простіше. Дякувати за це слід авіакомпанії Wizz Air, яка спеціалізується на наданні послуг із авіаперевезень за доступною вартістю.

Нагадаємо, у понеділок, 11 червня, у Німеччині в міжнародному аеропорту Франкфурта-на-Майні сталася пожежа. Про це повідомляє Airlive.

Як повідомляв Znaj.ua, експерти порталу Smarter Travel провели серед пасажирів літаків незвичайне опитування з метою з'ясувати, хто найсильніше дратує людей в літаку.

Також Znaj.ua писав про те, що річні плани на авіарейси до окупованого Криму скоротили російські авіакомпанії. Відомо, що компанії скоротили кількість квитків на 22,2% (551 тис. пасажирів).