У неділю, 2 вересня, в одному з київських районів невідомі викрали дитину.

Цю інформацію повідомляє "Інформатор", посилаючись на свої джерела.

У повідомленні говориться, що поліція Києва ввела оперативний план "Перехоплення".

Дитину викрали в Голосіївському районі столиці.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також видання пише, що викраденій дитині на вигляд близько 4-5 років. Зловмисники просто вирвали її з рук батьків, посадили в машину і відвезли в невідомому напрямку.

Поліція повідомляє, що малюка відвезли на автомобілі Skoda, номерні знаки СВ 0601 або 0106.

Нагадаємо, що співробітники Куп'янської відділу поліції зловили небезпечного педофіла. В даний момент з 9-річною дитиною працюють психологи та лікарі. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ГУНПУ в Харківській області.

7 червня у поліцію звернулася 30-річна мешканка Куп'янського району. Вона повідомила, що два дні тому ввечері зникла її малолітня дочка. Жінка додала, що дівчинка може перебувати у 67-річного чоловіка, який "іноді підгодовував дитини і купував їй продукти".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", з'явилася інформація, що з України намагалися викрасти екс-полковника ФСБ Росії – він вважається особистим ворогом Володимира Путіна.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що копи почали масові пошуки небезпечного злочинця в Україні