Зірка відомого проекту "Битва екстрасенсів" Ніколь Кузнєцова показала своїм шанувальникам раритетні фото. Дівчина зібрала знімки в колаж.

На юнацьких фото у Кузнєцової не видно шраму на шиї, на інших знімках - у неї "старий" ніс, ще до операції. Ніколь ніколи не приховувала, що зробила кілька операцій на обличчі, намагаючись виправити курносість.

Спочатку хірургічне втручання було показанням лікарів, адже Ніколь страждає від вродженого захворювання. Фотографії дівчина опублікувала в Instagram.

Довгі роки Ніколь Кузнєцова дихала через трубку в горлі, говорила хрипким шепотом. Вона перенесла 290 операцій, а завдяки останній, зробленій у Німеччині, нарешті звільнилася від трахеотомічної трубки. Медики реконструювали уражену гортань. Незважаючи на успішну операцію, Ніколь може говорити, тільки дуже тихо. Але вона рада й цьому.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дівчина, яка підкорила 15-й сезон "Битви екстрасенсів" була настільки переконлива, що у її надприродні здібності вірили навіть переконані атеїсти.

Нещодавно дівчина зробила сенсаційне зізнання:

"Я ту корову не знаю. Так знівечити заради своїх рейтингів. Та істота з обличчям свині від "краси" якої ви сходили з розуму не існувала і не існує", - заявила Джулія.

Варто нагадати, що екстрасенси впевнені, що чорти, відьми, злі духи і полтергейст – це зовсім не вигадка, а частина нашого реального життя.

Так, ясновидиця Верона Орлова стверджує, що це помилка багатьох людей не вірити в нечисту силу і недооцінювати її здібності. При цьому всякі енергетичні істоти, оселившись у вашому будинку, можуть принести у ваше життя море неприємностей. Прислухайтеся до себе і свого оточення, воно вам може багато сказати. Отже, дізнайтеся головні ознаки того, що з вами в будинку живе не найприємніший сусід.

Нагадаємо, син знаменитості дорого заплатив за побиття екстрасенса.

Як повідомляв Знай.uа, чорний маг з Битви екстрасенсів помер у 33.

Знай.uа писав, смерть зірки "Битви екстрасенсів": деталі.