У небі над окупованим путінськими бойовиками Кримом біля Євпаторії на пляжі, де відпочивають діти, нишпорять військові винищувачі.

Фотографії, які доводять факт присутності винищувачів над пляжем опубліковано на сторінці RoksolanaToday&Крим в мережі Twitter.

"Євпаторія. Пляж на Сімферопольській, дитячий курорт все ж таки… А що розліталися, соколики? Лякаєте?" – підписано публікацію.

Також на YouTube-каналі користувача Віті Вохмина було викладено відеозапис, на якій видно, як прямо над головами водіїв над дорогою пролетів один із таких літаків.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"На виїзді з Євпаторії автолюбителі стали свідками маневру винищувача, який на малій висоті пролетів над пробкою", - написав він. І повідомив, що це відео було опубліковано в соціальній мережі "ВКонтакте". "Виїжджаю з Євпаторії, а тут такий на зустрічну пре", - відзначили там. Користувачі сережі з гумором поставилися до ситуації і припустили, що льотчики веселять водіїв, які стоять у пробці, передає блогер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч на 10 червня Угорщина привела свої повітряні сили у бойову готовність через один український літак. Інцидент стався на україно-угорському кордоні в районі пункту пропуску Лужанка – Берегшурань.

Угорські прикордонники повідомили, що український літак нелегально перетнув повітряний простір Угорщини, за що наш "сусід" був змушений привести повітряні сили в бойову готовність. Була оголошена тривога і проінформовані відповідні органи безпеки НАТО.

Варто нагадати, що американський винищувач F-15 11 червня зазнав аварії. Відомо, що літак ВПС США впав в океан у 80 км на південь від міста Наха на Окінаві в Японії. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Так, літак вилетів з бази ВПС США Кадена для щоденних тренувань. На Окінаві зосереджено понад 70% американських військових об'єктів в Японії.

Нагадаємо, українські аси показали Європі, як потрібно літати.

Як повідомляв Знай.uа, Трамп підрізав крильця Ердогану.

Знай.uа писав, політ українського гіганта "Мрія" показали очима пілота.