Прощання з відомим радянським і російським співаком Йосипом Кобзоном, про смерть якого стало відомо 30 серпня, почалося рано вранці 2 вересня. Траурна церемонія пройшла в московському Концертному залі імені Чайковського.

До співака прийшли члени сім'ї, а також його друзі. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Висловити слова співчуття вдові Кобзона — Неллі, а також попрощатися з Йосипом Давидовичем приїхали: Валентина Терешкова, Лев Лещенко, Володимир Винокур, Лоліта Мілявська, Василь Лановий, Надія Бабкіна, Борис Клюєв, Діана Гурцька, Валерія, Дмитро Маліков, Наташа Корольова, Михайло Шуфутинський і багато інших артистів. Відвідали траурний захід і перші глави держави.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Він був по-справжньому відданим і люблячим другом. Це величезна втрата не тільки для нас, сім'ї і близьких, але і для всієї країни", — сказала Терешкова, одна з перших з'явилася на прощанні з Кобзоном.

Не обійшлося і без скандалу: Анастасія Волочкова під час церемонії влаштувала скандал з пресою. Відома балерина звинуватила журналістів у тому, що ті нібито влаштували з трагедії шоу. За повідомленнями преси, танцівниця була обурена тим, що деякі ЗМІ транслюють прощання онлайн. Однак запис ведеться для тих, хто не може особисто бути присутнім на церемонії.

О 12 годині почалася громадянська панахида: щоб попрощатися з кумиром прихильникам довелося займати місця в черзі о шостій ранку. Натовп шанувальників сподівався встигнути потрапити в будівлю, щоб попрощатися з Кобзоном, який був символом радянської естради. Рух в центрі Москви було тимчасово обмежено у зв'язку з траурним заходом.

Варто нагадати, що багато сотень років існують прикмети, пов'язані з похоронами. У народі кажуть, що нехтування ними може мати страшні наслідки.

Ви можете ознайомитися з найпоширенішими поховальними прикметами і повір'ями, які, можливо, врятують ваше життя.

Нагадаємо, у Польщі вшанували пам'ять українських воїнів.

Як повідомляв Знай.uа, цвинтар замість весілля: закохана пара знайшла смерть під колесами поїзда.

Знай.uа писав, режисер Кантер застрелився: родичі знайшли передсмертну записку.