На трасі Одеса-Київ під покровом ночі сталося дике пограбування. Інцидент стався на одній з автозаправних станцій.

За словами користувача Facebook Андрія Егельницкого стало відомо, що невідомі вибили вікно в припаркованому автомобілі, щоб вкрасти з нього сумки.

Автомобіль, в якому їхало чотири людини, зупинився на заправці. Пасажири були втомленими і вирішили трохи відпочити і поспати. Про це пише портал "Політека".

Парковка АЗС, де вони зупинилися, була висвітлена і там працювали камери відеоспостереження. Але зловмисників це не зупинило і вони напали на авто.

"Я знаходився за сидінням пасажира (на задньому ряду), моя мама перебувала на передньому пасажирському — ми обидва і прийняли удар на себе. За секунду до події я відкрив очі і побачив у вікні очі — величезні, наркоманські, страшні. Відбулося це дійство о 2:45 ночі. Я встиг схопитися за сумку і намагався криком (може це звичайно і дебільно, але все ж) якось збити з пантелику нападника. Але він тупо висмикнув мене разом із сумкою з вікна", — написав потерпілий.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

За його словами, нападники втекли з місця події на сріблястому Ауді А6 приблизно 2008 року випуску, номера були АА 52. Наголошується, що автомобіль, швидше за все, на литовської реєстрації з "лівими" номерами.

"Після прибуття поліції, ми з'ясували, що там це звичайна справа, а злочинців ніяк не можуть зловити. І буквально через 10 хвилин, в 15 км від нас також пограбували ще одну машину", — додав постраждалий.

При цьому шокує поведінка самих злочинців. Вони були без масок, в капюшонах, а за кілька хвилин до пограбування спокійно купували пиво на заправці.

Варто нагадати, що стало відомо про ще одноме скандальне пограбування квартири в Києві. За словами постраждалого Костянтина, в той вечір він затримався на роботі.

Дружина з сином гостювали у батьків, так що чоловік додому не поспішав. Коли зайшов у квартиру, остовпів: страшний бардак не залишав сумнівів про те, що тут побував злодій.

Нагадаємо, хлопець знешкодив озброєних грабіжників заради коханої.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі показали, хто тримав Київ в жаху.

Знай.uа писав, столичні копи обдурили всю Україну.