Випадок, який нещодавно стався у Харкові, поставив соціальні мережі на вуха. Мешканці багатоквартирного будинку подали до суду на свою сусідку за те, що та зібралася встановити пандус. За власні кошти.

У меня тоже нервы сдали...Вот такие хорошие соседи у меня

Posted by Anna Pashkova on Wednesday, 22 August 2018

Дівчина - бронзовий призер Паралімпіади Ганна Пашкова. Відеоролик зі скандалом набрав більше мільйона переглядів, дівчину буквально закидали повідомленнями зі словами підтримки. Вже наступного дня до неї приїхали журналісти і кілька десятків небайдужих українців. Про це на своїй сторінці в Facebook пише користувач Олексій Іщенко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Цього разу сусіди були вже не настільки сміливі і якщо й кричали, то з власних балконів. Вийти на вулицю чомусь відмовлялися. Не заважали і в процесі, коли пандус все ж встановили і навіть пофарбували. Здавалося б, історія повинна була закінчитися хэппі ендом, але ні. На Аню подали в суд за незаконну відеозйомку. Люди з усією серйозністю вважають, що в даній ситуації жертви саме вони, а не дівчина, яка просто вирішила за власні кошти встановити пандус, який і так має бути біля кожного під'їзду.

Нагадаємо, у десятках українських університетів пройшли урочисті лінійки на честь початку навчального року. У Миколаєві цей захід обернувся справжньою НП: відразу чотири студентки втратили свідомість.

Як повідомляв "Знай.uа", у Києві в Голосіївському районі батько, який розлучився з матір'ю дитини, викрав хлопчика. Зараз обох батьків доставили в поліцію для дачі пояснень, дитину знайшли.

"Знай.uа" писав про те, як новоспечені студенти розгромили київський парк. Для святкування посвячення в студенти молодь вкрала візки із супермаркету і влаштувала на них покатушки, потім декілька візків закинули на дерева.