Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко зобов'язав всі школи області почати перший урок в році з Державного гімну України та хвилини мовчання в пам'ять про загиблих на Донбасі.

Відповідну заяву губернатор області зробив під час лінійки до початку навчального року у миколаївській школі №36.

"Звертаюся до педагогічного складу. Сьогодні я підписав розпорядження, згідно з яким у всіх школах області з 1 вересня перед першим уроком повинен звучати Гімн України як наш символ. І повинна бути хвилина мовчання. Тільки після цього потрібно починати навчання", - повідомив він.

Таким чином Савченко хоче виховати у школярів патріотизм і вшанувати пам'ять загиблих на Донбасі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Крім того, губернатор уточнив, що під час гімну України потрібно стояти і співати, а під час хвилини мовчання дотримуватись тиші.

Раніше в звичайному українському місті Миколаїв сталася дуже дивна історія. Жінка намагалася вибити у дівчини-музиканта банку з заробленими грошима, після чого почала викрикувати фрази, наповнені антиукраїнською пропагандою.

Так, один з знаходилися поруч хлопців вирішив зняти агресивну жінку на відео, яке оприлюднив у мережі блогер Данило Яковлєв.

Нагадаємо, паніка в Миколаєві: студенти масово впали в непритомність. У мережі з'явилися фото та відео з місця НП.

Як повідомляв "Знай. ua", вбивство вченого в Миколаєві: подробиці, від яких іде мороз по шкірі. В будинку, де знайшли тіло вченого, раніше теж було скоєно резонансний злочин.

"Знай. ua" писав, бидло, яке живе в нас: у Миколаєві сепарша вищої категорії влаштувала скандальний бенефіс. Чоловік, який йшов разом з жінкою, постійно відтягував, щоб не продовжувати скандал.