Засоби масової інформації окупантів повідомляють, що убитий ватажок «ДНР» Олександр Захарченко в офіційних документах вказував, що одружений і виховує чотирьох синів, проте за неофіційними даними окупант мав трьох дітей від першої дружини Наталії та сина від другої громадянської дружини, яку теж звуть Наталя.


Наголошується, що з Наталею Гладковій Захарченко почав з'являтися на публіці з 2014 року і хоч шлюб не був зареєстрований, жінка все ж носила обручку, народила йому четвертого сина Олександра в 2015 році.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще


Джерела відзначають, що Гладкова була на передовій разом з ватажком «ДНР» і носила позивні «Мама» і «Дружина», а також була в ролі Матері Терези для поранених бойовиків. Захарченко хвалився, що вона воювала проти ВСУ в Донецькому аеропорту.
Раніше повідомлялося, що кияни красномовно проводили в пекло Кобзона і Захарченка. Труну з тілом ліквідованого ватажка так званої "Донецької народної республіки" Олександра Захарченко був заритий на кладовищі "Донецьке море" в Ленінському районі. І поки в "ДНР" оплакували путінського терориста, в Києві активісти влаштували "святкування" цієї події.
Люди принесли під стіни посольства Російської Федерації в Києві фотографії померлого недавно Йосипа Кобзона, ліквідованого Захарченко і поки живого Путіна. Також, на фото видно інші "атрибути свята".
Як відомо, 31 серпня, ватажок "ДНР" Олександр Захарченко загинув в результаті вибуху в Донецьку. Вибух стався в ресторані "Сепар". Загинули дві людини – ще 12 отримали поранення різної тяжкості. У їх числі опинилися самозваний "міністр доходів і зборів ДНР" Олександр Тимофєєв ("Ташкент") та керівник молодіжного крила організації "Оплот Донбасу" Наталія Волкова.
Нагадаємо, підозріла деталь на похоронах Захарченка викликала масу питань.
Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що "похований" Ташкент повстав з мертвих і прийшов на прощання з Захарченко.
ТакожЗнай.иа" писав, що бойовик розповів, як вбили Захарченко.