У мережі з'явилися неоднозначні фотографії харківського санаторію "Роща". Дивні скульптури перекошених фараонів і львів у клітці дуже перелякали користувачів і змусили замислитися їх про всі "принади" відпочинку в пострадянських лікарнях. Фото показали на telegram-каналі ХХ.

"І ще трохи фоток з санаторію "Роща". На**й ті Єгипти-Туреччини-Іспанії", - написали на каналі.

Навряд чи дивні фігурки і практично постапокаліптична атмосфера в санаторії допоможе пенсіонерам відчувати себе краще. Можливо, після відпочинку в "Рощі" їм доведеться справлятися ще й з тривогою.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Відпочиваючим також пропонують "цікаве" дозвілля. Наприклад, концерт маловідомого співака, якого організатори назвали "оксамитовим голосом України".

Раніше ми писали про те, що найпопулярнішими для відпочинку в Україні залишаються чорноморські курорти. Відпочиваючі найчастіше їдуть засмагати в Одесу, Херсон, Миколаїв, Бердянськ і на курорти, розташовані в райцентрах цих областей, де туристів чекають численні бази відпочинку і санаторії. Відпочинок у великих містах зазвичай обходиться набагато дорожче.

Український мандрівник Сергій Гордієнко плив по Дніпру з Одеси майже два місяці і подолав на своєму особистому каяку більше тисячі кілометрів.

Відомо, що чоловік був на самоті, на суші зупинявся для відпочинку і для того, щоб поділитися досвідом з такими ж ентузіастами, як і сам. Про це йдеться у сюжеті одного з українських телеканалів.

Два місяці наодинці з водою і своїм кращим другом – одномісним човном – каяком. До Монастирського острова у Дніпрі чоловік добрався з Одеси.

Нагадаємо, українець показав, як потрібно відпочивати в своїй країні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", адміністрація невеликого містечка в Туреччині оголосила про вакансії на професію мрії кожного – блогера-мандрівника.

Також раніше портал "Знай.uа" раніше повідомляв про те, рде в Україні найдешевші курорти з гідними умовами та нормальними цінами.