У четвер, 6 вересня, в Україні різко погіршаться погодні умови.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook український синоптик Наталка Діденко.

"На сході - сильний вітер. На заході найнижча температура повітря, вдень +21 + 25 градусів" написала вона

Також Діденко уточнила, що на Правобережжі України і в Криму пройдуть дощі з грозами. Температура повітря+22 +27 градусів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У четвер в Україні. На Сході очікується сильний вітер. На Заході найнижча температура повітря, вдень +21+25...

Posted by Наталка Діденко on Wednesday, 5 September 2018

На Лівобережжі країни буде переважно сухо і + 25 + 29 градусів.

Крім того, синоптик підкреслила, що 7-8 вересня на півдні України відчутно знизиться температура повітря, почнуться періодичні дощі.

Нагадаємо, що майже по всій території України збільшиться хмарність, так як у найближчу добу погоду визначатиме поле зниженого атмосферного тиску. І хоча тепле повітря поки що не збирається залишати країну, денна температура стане більш осінньої.

У повідомленні говориться, що опадів на території країни не передбачається, лише у західних, Одеській та Миколаївській областях місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер східний, 5-10 м/с.

Вночі температура повітря складе 13-18°, на узбережжі морів до 21°, на крайньому сході країни 9-14°, вдень 24-29°, у західних, Житомирській та Вінницькій областях 21-26 °.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", літо ніби і продовжується, температура повітря досягає липнево-серпневих значень, бретельки і дірки на джинсових колінах ще домінують, але вже нічна свіжість відчувається, листя вкрилися іржею, і календар натякає, що вже завтра не серпень, а 5 вересня.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що все літо дощі йшли в основному на Заході, хоча іноді перепадало і центральним областям. Але сьогодні все змінилося. Осінь вирішила зайти відразу з двох сторін. І другою стороною на цей раз виявився Південь.