Зривають прапори і спалюють: на Донбасі почався бунт проти окупантів, терористи панікують
На окупованій Луганщині місцеві жителі проводять «тихі» бунти проти росіян і колабораціоністів, які підтримали Кремль, повідомляє Politeka.

Відомо, що на території ОРДЛО місцеві почали масово зривати так звані «прапори ЛНР», висловлюючи, таким чином, своє ставлення до окупаційної влади. Дану інформацію повідомив військовий експерт і нардеп Дмитро Тимчук.
За його словами, проукраїнські акції були зафіксовані на півдні окупованої Луганщини.
«Співробітники МДБ ЛНР доповіли так званому керівництву« республіки »про те, що на півдні окупованої Луганщини почастішали проукраїнські акції протесту. В першу чергу, мова йде про Антрациті та Довжанський », - пише Тимчук.
Як розповідає Тимчук, місцеві жителі почали масово зривати з адміністративних будівель так звані «прапори ЛНР».

«У цих населених пунктах зафіксовано часті випадки зриву прапорів так званої« ЛНР »з адмінбудівель, які потім демонстративно викидають на смітник або спалюють. Найчастіше, подібні акції проводяться вночі », - підсумував нардеп.
Також повідомлялося, що після ліквідації Захарченко в окупований Донецьк раптово приїхали «фахівці» Путіна. Цю інформацію підтвердила представник ФСБ РФ.
Відомо, що «група фахівців» приїхала вночі в окуповане місто за особистим розпорядженням президента Росії Володимира Путіна. Як запевняє джерело, людям доручили в прискореному темпі знайти організаторів ліквідації Захарченко.
Нагадаємо, в окупованому путінськими бойовиками Донецьку на перетині проспектів Миру та 75 річчя ФК "Шахтар" українські патріоти прикрасили вулицю державним прапором України.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фотографію з місця подій у своєму Twitter опублікував екс-боєць батальйону "Артемівськ" і один з лідерів ультрас футбольного клубу "Шахтар" Віталій Овчаренко.За його словами, прапор висить за 200 метрів до готелю "Вікторія", де проживають проросійські окупанти, і за 500 метрів до "Донбас-Арени", яку в минулому році "націоналізувала" місцева терористична влада.
Прапор повісили досить високо, щоб більше людей його побачили. Скільки йому вдалося пробути на будівлі невідомо.

Як повідомляв портал "Знай.ua", глашатаї Захарченка познущалися над прапором України і над здоровим глуздом.
Також "Знай.ua" писав, як Янукович наслідив в "ЛНР".