Голова Одеської облради Анатолій Урбанський запропонував керівництву управління з майнових відносин підготувати проект рішення щодо збуту на аукціоні раритетного президентського автомобіля Volvo Limousine 960 Royal, виявленого днями в гаражі облради. Під час свого президентства їм скористався Леонід Кучма.
Виявлений в гаражі комунального господарства 6-метровий президентський Volvo Limousine 960 Royal - 1996 року випуску. В Україні такий же автомобіль представницького класу є тільки в Києві.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Унікальний автомобіль Volvo 960 Royal, який в свій час також обрала для себе королева Маргарет Датська, майже 15 років числиться на балансі автопарку облради. Під час одного з візитів в Одеську область лімузином скористався Леонід Кучма, а пізніше - урядова делегація Болгарії.
Коштував забутий в Одесі 6-метровий президентський Volvo 960 Royal понад $70 тис. Зараз на його спідометрі всього 22 тисячі кілометрів, двигун - 3-літрова 24-клапанна шістка потужністю 204 к. с. Максимальна швидкість з паспортом 210 км/год.

В гараже областного коммунального предприятия «Автопредприятие по обслуживанию областного совета и областной...

Posted by Анатолий Урбанский on Monday, 3 September 2018


Як повідомила прес-секретар глави Одеської облради Ольга Левчук, Анатолій Урбанський має намір збути на аукціоні раритетний автомобіль Volvo Limousine 960 Royal.
«Він доручив керівництву Управління облради з майнових відносин та КП «Автопідприємство по обслуговуванню обласної ради та облдержадміністрації» підготувати це питання для розгляду на черговій сесії обласної ради. Після обговорення президією облради проект рішення можуть винести на пленарне засідання» , — зазначила Левчук.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні продають раритетний і дуже рідкісний спорткар Ferrari 857 S 1955 року випуску.
Наголошується, що під капотом Ferrari 857 S встановлений 3,4-літровий двигун потужністю 280 к. с. Спорткар в ідеальному технічному стані, автомобіль оцінили в 19 мільйонів доларів. Також наголошується, що це один з двох випущених автомобілів цієї серії.
Як повідомляв "Знай.іа", що невдачі Tesla підкосили Маска, зірвався з ланцюга, далі буде тільки гірше.
"Знай.іа" писав, що Чоловік втомився стояти в пробках і побудував літаючий автомобіль.