На стадіоні імені Мирослава Валенти в Угерське Градіште вболівальники збірної України фантастично виконали гімн України перед матчем із командою Чехії в Лізі націй.


Вболівальники, які приїхали на цю гру за сотні кілометрів, своїм співом справили незабутнє враження на місцевих глядачів.


Як відомо, стартовий матч у новоствореному турнірі УЄФА почався з казусу. На арені двічі зникало освітлення, через що початок перенесли на 15 хвилин.

6 вересня в чеському Брно відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України. При неймовірній підтримці українських фанатів, які завітали до Чехії, хлопці Андрія Шевченка показали класний футбол.


Дивіться: Чехія, Гімн України під час матчу Ліги Націй

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще


На швидкий гол форварда Роми Патрика Шика українці відповіли точним ударом Євгена Коноплянки на 45-й хвилині матчу.
У другій половині зустрічі на полі домінували українці, що в вилилося в ще один гол в доданий тепер уже до другого тайму час. На цей раз м'яч забив Олександр Зінченко. Як підсумок, 1:2 - виїзна перемога збірної України, яка наступний матч Ліги націй проведе 9 вересня в Україні проти збірної Словаччини.


Четвірки кращих команд з кожного дивізіону (A, B, C, D), які все ще не завоювали путівку на Євро, визначать чотири сітки плей-офф, і переможець кожної виступатиме на чемпіонаті Європи 2020 року. Матчі Ліги націй будуть проходити з 6 вересня по 20 листопада 2018 року.


Ігри кваліфікації чемпіонату Європи відбудуться з 21 березня по 19 листопада 2019 року. Зустрічі плей-офф за участю кращих команд Ліги націй будуть зіграні з 26 березня по 31 березня.


Нагадаємо, у Чехії відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України.Як повідомляв Знай.ua, збірна Грузії з футболу обіграла в Астані збірну Казахстану з рахунком 0:2 у першому в історії матчі Ліги націй УЄФА.
Також Знай.ua писав, Світоліна звернулася до фанатів.