Йому можна, у нього довідка є: Парубій не на жарт розлютив українців, іноді краще промовчати
Українці розділилися у думках з-за слів спікера Верховної Ради Андрія Парубія про те, що Адольф Гітлер «найбільшим демократом»


Одні вважають, що цитата була вирвана з контексту і сприйнята неправильно, інші ж стверджують, що робити таке порівняння взагалі неприпустимо.
«Я сам величезний прихильник прямої демократії. … до Речі, скажу вам, що найбільшим людиною, яка практикувала пряму демократію, був Адольф Алоїзович в 30-х роках», — розповів Парубій.
Однак багато хто не оцінив такий екскурс Парубія в історію розвитку демократії.


«Події новини з дурдому! Ізолювати треба! Це взагалі поперло чувака! Який спікер, так лікувати його треба», «Може він взагалі щось інше говорив, спробуй цього логопеда зрозуміти!», «Сьогодні ми маємо унікальну можливість споглядати на Шарикова в живу, а не за розповідями Булгакова», «Йому, напевно, можна — у нього є довідка», — пишуть в коментарях.
Інші ж зазначають, що в таких спірних порівняння треба бути досить обережними.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Все, що він сказав це те, що пряма демократія була при рейху Гітлера. Все! Яку ж треба мати вавку в голові, щоб ці слова перекрутити що він прославляв рейх і Гітлера мало не в коханні зізнавався!», «Коли приводять порівняння з такими людьми як Гітлер треба бути дуже обережним. Це не для Парубія для нього це вища математика. Іноді краще промовчати, ніж щось ляпнути», — відзначають в мережі.

Нагадаємо, що нинішній голова Верховної Ради Андрій Парубій, на думку експерта, самий скандальний спікер парламенту, б'є під його керівництвом всі антирекорди.
Так, згідно з опитуванням Центру соціальних досліджень «Софія», антирейтинг Верховної Ради в сумі становить 87,5%, причому категорично не схвалюють роботу парламенту 59,9% опитаних.
Центр Разумкова провів дослідження, в якому громадяни оцінили в «2 бали за шкалою від 0 до 10» свою довіру до Верховної Ради, політичних партій і окремих політиків.
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Парубій підписав закон про Антикорупційне суді.
Також "Знай.uа" писав, що у мережі з'явився ролик з Гітлером під амфетаміном.