У російському місті Орел черговий шкуродер загримів у поліцію через жорстоке поводження із власним псом.


Відповідне відео зняли очевидці інциденту, яке опублікував Telegram-канал Мурзилка.

"А це садист з міста Орел, якого зняли жінки з дитячого майданчика. Він б’є ногами пса, якого вигулював, а потім раптово на камеру видає спіч про те, як Путін дурить всю країну. Собаку шкода. До речі, кажуть, що його вже знайшла поліція. Служителі проводять перевірку, а пса забрали небайдужі товариші і повезли на огляд до ветеринара", - написав автор відео.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще


Нагадаємо, жителька міста Дніпро побачила у своєму дворі, як підлітки вдарили бездомне щеня чимось важким по голові і те забилося в судомах.

Дівчина не змогла пройти повз, схопила цуценя і прибігла з вмираючою твариною на руках до ветеринарної клініки.
Як пишуть ветлікарі в соцмережі, у цуценяти діагностували черепно-мозкову травму і шок. Зараз за його життя борються медики. Тим часом рятівниця хвостатого не кинула і в сльозах в коридорі п'є серцеві краплі.


Як повідомляв раніше Знай.ua, до Шевченківського районного суду Києва направлено обвинувальний акт щодо відомого "догхантера" Олексія Святогора, якого обвинувачують у закликах до розправи над бездомними тваринами.

У повідомленні йдеться про те, що під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №10 слідчим відділом Шевченківського управління поліції ГУНП України в Києві завершено досудове розслідування стосовно 43-річного киянина за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 300 КК України (виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості).

"Згідно з висновками експертизи, яка проводилась в межах даного кримінального провадження, публічні виступи та висловлювання вказаної особи кваліфіковано як такі, що пропагують культ насильства та жорстокості до бездомних тварин, заклики до їх вбивства та підбурювання інших осіб до скоєння подібних дій", - наголосили у відомстві.


Також Знай.ua писав про те, що на Київщині чоловік садовими вилами забив собаку. Американський стаффордширський тер’єр ледве вижив, винуватця збираються суворо покарати.