У Києві учень 8 класу накинувся на вчительку з ножицями
Києві школяр завдав 8 колотих ран вчителці інформатики за те, що вона поставила йому «прочерк». Інцидент стався в спеціалізованій школі №94. Про це розповіла колишня учениця школи у себе в Facebook.
Дівчина розповіла, що вчительку звати Кохно Людмила Павлівна, вона вже тривалий час працює в цій школі.

«Я не думала що таке станеться і у моїй рідній школі… Я впевнена потрібна фінансова і моральна допомога! Давайте зберемося і допоможемо! Хто чим може. І помолімося, щоб все було в порядку», — зазначила вона.
Як себе почуває вчителька і що з нею зараз поки невідомо. На місці працює поліція.
Цю інформацію підтвердили у столичній поліції, зазначивши, що на місці подій тривають слідчі дії. В самому навчальному закладі повідомили, що на даний момент директор школи спілкується з правоохоронцями.


Раніше повідомлялось, що в місті Шпола Черкаської області підлітки придумали собі дивну розвага - вони б'ють перехожих. Відповідне відео опублікувало на своїй сторінці в Facebook спільнота "Київ Оперативний".

На ролику можна спостерігати, як хлопець підходить до немолодого чоловіка і про щось його питає. Через деякий час він просто б'є чоловіка кулаком по обличчю. Той падає, а за кадром чути сміх інших підлітків.
Користувачі соціальної мережі були обурені брутальним поводженням дітей. Підлітки не просто без причини напали на людину, але і зняли це на відео.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Нагадаємо, що 10-річний хлопчик з інвалідністю відправив 5-річного малюка в кому. У Біробіджані, Росія, 10-річний інвалід побив 5-річного хлопчика до стану коми. Дитину знайшли посеред вулиці з численними травмами голови. Хлопчик був доставлений в лікарню в стані клінічної коми. Лікарі розповіли, що у 5-річного хлопчика перелом черепа, скроневої та лобної кісток. У дитини рвані рани голови і важкий забій головного мозку.


Як повідомляв раніше "Знай.uа", що неадекват кинувся на школярів з ножем, діти загинули.


Також "Знай.uа", що дика баба з Донбасу мало не вбила випускницю за фото.