Підсумок старань був плачевним: виступ здавався агресивним і зовсім не відносився до святкового настрою. Одягнені у військову форму діти імітували використання зброї, приставляли пістолет до чола умовного ворога.


До того ж, підлітки показали, як вони віртуозно можуть знешкодити ворога штик-ножем, сокирою, кийкою і саперною лопаткою.


Коментуючи в соцмережах те, що відбувається, користувачі відзначили, що фотознімки схожі на "свята" в Північній Кореї. Там так само всі заходи просякнуті духом войовничості з обов'язковим залученням до дійства школярів.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Слід уточнити, що в окупованому Криму в школах введено заборону на святкування урочистостей, які зародилися на Заході. Всі урочисті заходи обов'язково повинні бути приурочені лише до російських свят. У підсумку такі дати, як день Валентина, опинилися серед школярів під забороною, а ось річниця міжнародного злочину проходить голосно і з помпою.


Раніше стало відомо, що Джемілєв розповів про проблеми окупантів, додавши, що Україні доведеться дуже довго відновлювати сільське господарство на півострові. Також він уточнив, що Україна не стане обговорювати відновлення подачі води на півострів з Росією.


До цього Знай.UA писав про те, що в центрі Львова любителі російської попси побили українців. Подію було відзначено в одному з місцевих барів. Співробітники відмовилися реагувати на вигуки відвідувачів, що замість російської музики потрібно включати українську. Вийшовши з бару, компанія натрапила на чоловіка, який не поділяє їх погляди і почав бійку.


Також Знай.UA повідомляв про день народження Віктора Цоя, якому могло виповнитися 65 років.