Засуджений у Росії за шпигунство український журналіст Роман Сущенко повідомив у листі до представників української діаспори в Латвії, що готується до переїзду.

балух


Про це повідомляють ЗМІ.

"З пакетів з 1,5-літровими пластиковим пляшками зробив гантелі - розмахую перед собою. Зарядка допомогла округлитися в окремих місцях, з'явився жвавий м'язовий тонус, зникла в'ялість у кінцівках і погані думки. Що дуже тішить, особливо вранці, з першими сонячними променями. Неспішно готую себе до тривалої подорожі і зміни обстановки (етапуванню до місця відбування строку - ред.)", - іронізує Сущенко.

лист 1

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

лист 2


Також українець розповів, які зараз читає книги - листування Івана Франка з українською інтелігенцією і колегами з Польщі, Чехії, Російської імперії.
Сущенко додав, що приділяє багато часу малюнкам на папері. У Швеції йому запропонували продати один з малюнків - "Маяк Ар-Мен".


"А другий малюнок, "Руанський собор", безслідно зник, мабуть, у надрах "Пошти Росії", - зазначають журналісти.


Нагадаємо, українському активісту Володимирові Балуху в окупованому Криму обмежили можливість ознайомлення зі змістом кримінальної справи, у якій раніше йому винесли вирок.

Сущенко


Про це повідомив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз.

"У них є бажання швидко засудити і видворити Балуха за межі Криму", – сказав Чийгоз.


Він зазначив, що вже складено акт, де Балух написав свою незгоду з такими діями. Фермера з Роздольненського району Криму Балуха було затримано після обшуку 8 грудня 2016 року.


Як повідомляв раніше Знай.ua, українського політв'язня Станіслава Клиха в російській психіатричної тюремній лікарні Магнітогорська "накачали" невідомими психотропними препаратами.

Станіслав Клих


Також Знай.ua писав про те, що кремлівські прислужники, так звані "правоохоронні органи", продовжують порочну практику незаконного затримання громадян України за фейковими звинуваченнями.