Таке рішення було оголошено у вівторок суддею Верховного суду РФ. Інформація з'явилася від журналіста УНІАН у Росії, присутнього в момент засідання в залі суду.


Так, апеляція захисників була відхилена в повному обсязі.


Сущенко зазначив, що не схвалює судове рішення і буде боротися далі за своє визволення, включаючи подачу скарги в Європейський суд з прав людини.


Раніше повідомлялося, що власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенко звинуватили в порушенні міжнародних правил, за що чоловік був заарештований 30 вересня 2016 року в Москві, куди прилетів з приватним візитом.


7 жовтня його звинуватили в шпигунстві. У ФСБ РФ заявили, що Сущенко – співробітник Головного управління Міноборони України. В ГУР Міноборони виступили із спростуванням цього твердження.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще


Мосміськсуд 4 червня засудив Сущенко до 12 років колонії строго режиму. Скаргу на винесене рішення подали 5 червня.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що вплив Івана Аврамова на ринок "7-й кілометр" підійшов до кінця після винесеного судом Одеси в кінці серпня рішення. Варто уточнити, що за промчасть ринку йде регулярна і жорстка боротьба підприємців.


Раніше Знай.UA писав, що Нісан Моїсеєв виграв судову справу про захист честі, гідності та ділової репутації, а також спростування неправдивих відомостей. Причиною судового позову стала стаття С. Лещенко на сайті одного з українських видань.


Також Знай.UA писав про те, що нардеп Василь Німченко звинуватив депутатів, які вимагають арешту Медведчука, у брехні, а також зазначив, що вони самі знаходяться під кримінальними переслідуваннями. Як повідомив нардеп, брехня необхідна була для того, щоб домогтися кримінального переслідування Медведчука, спираючись на помилкові відомості.