Як відомо, Роман Насіров планує взяти участь у виборах на пост глави держави в Україні. Однак на просте питання, коли почалася Друга світова війна, чоловік відповісти не зміг.


Даний інцидент стався в ході інтерв'ю у телевізійній програмі Романа Скрипіна. Роман замислився після поставленого йому питання і повідомив, що в 1941 році.


Слід нагадати, що це саме питання ставилося в 2014 році Скрипіним колишньому регіоналу, соратнику біглого президента Віктора Януковича Олегу Царьову.

Той також не зміг дати правильну відповідь, чим і порадував користувачів соцмереж.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що українці більше довіряють банкам Росії, їх журналістам і олігархам, ніж Верховній Раді, якою керує Парубій. Так, було зазначено, що Андрій Парубій виявився найпопулярнішим політиком. 53% опитаних відзначили пекучу ненависть до політика, а 24% уточнили, що їх ставлення "скоріше негативне". На другому місці по ненависті виявився Арсен Аваков с77% негативу і Арсеній Яценюк, який зайняв перше місце в трійці лідерів, зі своїми 84%. Так, було зазначено, що поточне скликання Верховної Ради виявилося рекордсменом за рівнем негативу з боку мешканців країни.


Раніше Знай.UA писав про те, що инфопростір схвильований прізвищем – Медведчук. Передбачається, що це – найбільш можливий кандидат на посаду президента України. Зазначається, що тільки він має величезний вплив на Путіна.


Також Знай.UA повідомляв, що у Вадима Рабіновича також досить великі шанси стати лідером країни. На даний момент він є фаворитом опитувань серед населення, що стосуються того, за кого вони будуть голосувати на майбутніх виборах.