Олена Зайцева, яка влаштувала смертельну ДТП у центрі Харкова, тепер користується послугами не двох, а відразу трьох адвокатів.

Про це на своїй сторінці у Facebook відома харківська журналістка Тетяна Доцяк.

"У обвинуваченої, яка визнала вину, співпрацювала зі слідством і заявляла про готовність понести справедливе покарання, з вівторка не два, а три адвоката. Для інформації, робота одного захисника у таких справах коштує від 2 до 5 тисяч доларів за період слідства і стільки ж за період суду першої інстанції. Нагадаю, що здоров'я постраждалих і життя загиблих Зайцеви оцінили в 50 тис грн, оскільки "більше немає", - пише журналістка.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Користувачів соціальних мереж розлютило, що Зайцеву настільки завзято захищають. Минув майже рік з моменту кривавої трагедії, а "танці з бубном" на судових засіданнях все не закінчуються.

"Охамілі від безкарності *варюки", "Захищати таку людину, як Зайцева...може тільки їй подібна особа....без совісті, співчуття і життєвих принципів...", "Наближається річниця цієї трагедії, а у справі поки немає вироку. Суспільство перебуває в напрузі і очікуванні справедливого рішення суду. І це не тільки справа Зайцевої-Дронова. Це справа усіх чесних громадян", - пишуть обурені українці.

Нагадаємо, місцезнаходження фахівця наркоцентру Олени Федірко, яка брала аналізи у обвинуваченої Зайцевої відразу після смертельної ДТП в центрі Харкова, в результаті якого загинули шестеро людей, так і не встановлено.

Як повідомляв раніше Знай.uа, перший заступник начальника управління з питань виконання кримінальних покарань Дмитро Індик заявив, що Олена Зайцева, яка на даний момент перебуває в Харківському СІЗО №27, просто підфарбувала брови олівцем.

Також Знай.uа писав про те, що адвокат одного з потерпілих Дмитро Марцонь заявив, що на суді по справі ДТП у Харкові з Оленою Зайцевої та Геннадієм Дроновим виникли труднощі з визначенням ліній перехрестя, на якому відбулася аварія.