За минулу добу, 14 вересня, у п'ятницю в зоні проведення операції об'єднаних сил бойовики з 7.00 до 18.00 здійснили 13 обстрілів позицій українських військових, втрат серед бійців нашої армії немає. Про це повідомили в прес-центрі операції об'єднаних сил (ООС).

"Протягом поточної доби з 7-ми до 18-ти годин російські окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими угодами. (…) Втрати серед військовослужбовців збройних сил за добу не допущено", - йдеться у повідомленні прес-центру на сторінці у Фейсбуці.

Також у повідомленні сказано, що вдень російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях об'єднаних сил в районі населених пунктів Станиця Луганська, Жовте, Кримське, Новотошковское, Красногорівка, Чермалик, Павлопіль, Лебединське та Водяне.

"У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника, змушуючи його припинити обстріл", - підкреслили в прес-центрі, додавши, що ситуація в районі проведення операції залишається під контролем об'єднаних сил.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто відзначити, спікер Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк під час брифінгу заявив, що з початку доби, 14 вересня, на тимчасово окупованих територіях Донбасу російські бойовики встигли влаштувати сім прицільних обстрілів.

Гуцуляк також додав, що окупанти вели обстріл в напрямку Гнутово, Водяного і Широкіно, три рази дісталося Кримському.

"Кілька разів підрозділу Об'єднаних сил відкривали адекватну відповідь вогонь і примушували ворога до дотримання режиму тиші", - додав прес-секретар.

Спікер також зазначив, що з початку доби українські військовослужбовці не понесли втрати.

Зведення станом на 18:00 14 вересня 2018 року #ООС #операція_ОС #вечірнє_зведення Упродовж поточної доби, від 7-ї до...

Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Friday, 14 September 2018

Нагадаємо, луганські бойовики близько двох місяців жорстко катували 30-річного підприємця з міста Антрацит.

Як повідомляв портал "Знай.uа" 14 вересня, на тимчасово окупованих територіях Донбасу російські бойовики встигли влаштувати сім прицільних обстрілів.

Також "Знай.uа" писав, 12 вересня, під час ворожого обстрілу терористів, загинув український солдат, житель Шостки, Ярослав Бугаєвський.