У Запорізькій області правоохоронці затримали одного з підозрюваних у вбивстві колишнього бійця АТО Віталія Олешка (позивний "Сармат").


Як зазначив повідомив перший заступник керівника Національної поліції В'ячеслав Аброськін, ним виявився 38-річний річний чоловік, який нібито після вбивства "Сармата" разом з родиною виїхав до анексованого Криму і, "заспокоївшись, вирішив повернутися".

Вбивство "Сармата"
Вбивство "Сармата"

Його підозрюють в замовленні та організації умисного вбивства екс-бійця АТО.


Вбивство "Сармата"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вбивство "Сармата"
Вбивство "Сармата"


У Бердянську вбили Віталія Олешка (позивний "Сармат") – місцевого активіста і ветерана АТО. 31 липня невідомий вистрелив йому у спину. Він був добровольцем батальйону НГУ "Донбас", учасником "Самооборони Бердянська", кавалером ордена "За мужність" 3-го ступеня, учасником боїв за Іловайськ та пройшов російський полон.

Вбивство "Сармата"
Вбивство "Сармата"


Головною версією вбивства активіста, ветерана АТО Віталія Олешка "Сармата" є "протиріччя підприємницької діяльності". Про це заявив суддя Сергій Морока під час обрання запобіжного заходу підозрюваним у вбивстві. Зазначимо, що 3 серпня Бердянський міськрайонний суд на 2 місяці заарештував 4 підозрюваних у вбивстві Олешка – Олександра Обухова, Максима Владимиренкова, Артема Матюшина та Миколу Ломаку.

Вбивство "Сармата"
Вбивство "Сармата"


Нападник здійснив 2 постріли з мисливської рушниці у спину Олешка у дворі готелю "Атмосфера", який активіст збудував власними руками і в якому проживав. За 2 години до смерті Олешко влаштував скандал під час апаратної наради у міськвиконкомі.

Вбивство "Сармата"
Вбивство "Сармата"

Очевидці стверджують, що зловмисників було двоє, і приїхали вони на червоному автомобілі, ймовірно "Таврія".


Дивіться: затримали одного з підозрюваних у вбивстві ветерана АТО із позивним "Сармат"


Нагадаємо, другий підозрюваний у вбивстві "Сармата" почув вердикт суду. Як повідомляв Знай.ua, одеські копи "випадково" зловили небезпечного кілера.
Також Знай.ua писав, вдова убитого активіста, учасника АТО Віталія Олешка (позивний "Сармат") заявила про погрози з боку адвоката народного депутата Олександра Пономарьова, Євгена Озюменка.