Наші предки знали, що при народженні кожному з нас дається Бог вчитель (в залежності від сонячного природа на момент появи людини у Яви). Він і визначає вагому частину нашого характеру, завдань і уроків. Власне, і події в житті людей, під заступництвом кожного розгортання Бога по-своєму.

Точним прогнозом та порадами на тиждень в екслюзивному коментарі "Знай.ua" поділилася віщунка і провидиця Світлана Калашник.


Бог Коляда (народжені 21-22 грудня – 21 березня) В цілому на цьому тижні у вас прокинеться відчайдушність, сміливість і Любов до польотів. Здоров'я не принесе особливих проблем, так само Різи показують ідеальне здоров'я і можливість мати здорових дітей (інформація для тих, хто планує стати батьками) У діловій сфері чекайте на появу активної людини, який стане вірним помічником і внесе пропозиції по розширенню і розвитку, хоча вам може здатися, що вони абсурдні. Питання відносин потрібно приділити особливу увагу: від вас буде потрібно обережність у спілкуванні з другою половинкою і делікатність. Адже поруч з вами людина, що страждає травмою знедоленого. Ваше дбайливе ставлення принесе чарівні плоди і взаємну любов. Рада на тиждень: подумайте, як зміцнити ваше положення в життя надалі!


Бог Ярило (народжені 22 березня – 21 червня) Тиждень принесе почуття радості від життя і розуміння, що життєвий криза скінчився. Здоров'я: для хворих справа різко піде до одужання. Очікується чудовий стан! У справах чекайте легкі зміни, і спокійного періоду. Однак не варто проводити його бездіяльність, рухайте справу в потрібному напрямку легко і невимушено. Любовні події на цьому тижні ще більше зблизять вас із партнером, у самотніх є всі шанси зустріти другу половинку, з якою вдасться створити міцну сім'ю. Рада на тиждень: попрацюйте над своїм внутрішнім станом. Навчитеся досягати гармонії та душевної рівноваги.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще


Бог Купало (народжені 22 червня – 22 вересня) Головне на цьому тижні - зловити потрібну хвилю і проявити сміливість! У питаннях здоров'я очікуйте різкий приплив сил, підйом життєвого тонусу. Однак з часом є ймовірність повернутися до попереднього стану. Знайдіть способи отримання сили. Справа ваше вимагає контролю! Є небезпека бути без вини винуватим. Не поспішайте з вибором, спокійно обміркуйте будь прийняте рішення. Вірне рішення повинно принести вигоду більшій кількості людей. Слухайте себе. У любові очікується схід або фінал. Обміркуйте кожен свій крок, подумайте про бажаний підсумку. Цей тиждень принесе різкі зміни. Рада на тиждень: варто зайнятися яким - то ремеслом, спокійним заняттям, це дозволить зрозуміти своє внутрішньо стан і бажання.


Бог Авсень (народжені 22 вересня – 21 грудня) Події цього тижня можуть принести небезпека! Виправляйте невірні помилки щодо тіла і духу. У питаннях здоров'я очікуються кардинальні зміни. Якщо ви здорові - можете захворіти, якщо хворієте - відбудеться перелом і справа піде до одужання.

У справі зверніть увагу на питання управління і стратегії. Бажано звернутися до фахівця. В цілому ви маєте міцний фундамент вашого справи. Любов. У вашому житті може з'явитися заповзятливий людина з широким колом інтересів. Якщо ви вже в парі - слід насичувати відносини новими подіями та яскравими ситуаціями, які підтримають інтерес один до одного. Порада: міняйте своє життя навіть у дрібницях!