Українська компанія "Техімпекс" створила новітній бойовий модуль для потреб ЗСУ – "Спис". Він може встановлюватися, як на радянські зразки бронетехніки, так і на сучасні українські та західні платформи.


Озброєння модуля: 30 мм гармата, автоматичний гранатомет, комплекс керованих протитанкових ракет "Бар'єр" та 7,62 мм кулемет.

Оснащення ЗСУ
Оснащення ЗСУ


Бойовий модульце по суті різновид озброєння, що встановлюється на танках (бронетранспортерах, бойових машинах піхоти тощо) або на інженерно-технічних спорудах, для ураження різнорідних наземних, повітряних і надводних цілей.

Оснащення ЗСУ
Оснащення ЗСУ

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Він багатоцільовий, але багато чого залежить від оператора, а також командира, котрий знаходиться безпосередньо всередині машини.

Оснащення ЗСУ
Оснащення ЗСУ

Екіпаж таким чином більш захищений, вдається також знизити масу комплексу озброєння та покращити умови для стрільби.

Оснащення ЗСУ
Оснащення ЗСУ


Дивіться: Remote weapon station "SPYS" (Techimpex, Ukraine)


Нагадаємо, у мережі показали роботу секретного підрозділу ЗСУ.
Як повідомляв Знай.ua, бійцям ЗСУ з 2019 року підвищать заробітну плату.
Також Знай.ua писав, у ГПУ прокоментували причини екстрадиції Тумгоєва до Росії.