"Після тридцяти років в модній індустрії я зрозумів, що класика переживе всі тренди" ©Tommy Hilfiger

Як швидко змінюється мода. Вчора ми шукали найбільш оригінально-порваті джинси, а сьогодні – це головний антитренд осені 2018. Цікаво, як довго буде актуально носити класичний денім замість продірявленого? І хто перший повідомить, що він перестав бути модним? Ми настільки звикли постійно поспішати, що забуваємо ставити такі питання.

Добре, що є речі, які актуальні завжди і погано піддаються впливу моди та трендів. Наприклад, ювелірні прикраси. Золоті прикраси можна носити протягом декількох поколінь і все ж неможливо їх назвати старомодними. Такі аксесуари можна носити нескінченно довго, тому що їх стиль традиційно відносять до класичного. Але не кожна прикраса, якій виповнилось десяток років, вважається класичною. Тому, поки ви уважно розглядаєте бабусин перстень, інтернет-магазин Столичної Ювелірної Фабрики™ розповість, які прикраси стали новою класикою і як виглядають аксесуари, трендовість яких не зникне з десятиліттями.

Діаманти завжди!

«Діаманти гарні в тому, що завжди виглядають як нові». Головна містифікація ювелірного світу і найбажаніший подарунок для будь-якої жінки, незалежно від віку, місця проживання і кількості підписників в Instagram. Коли і чому це сталось, вже ніхто не пам’ятає. Але факт беззаперечний: на всіх континентах жінки мріють про діаманти. В підвісі, якщо випускний вечір, в каблучці, коли роблять пропозицію чи в сережках на ювілей. Діаманти ніколи не вийдуть із моди. Час іде, змінюються дизайни, фантазії ювелірів не мають жодних меж. Діамантова новинка від Столичної Ювелірної Фабрики - золота каблучка з діамантом (арт. К201205Б) в білому золоті і з незвичайним дизайном: камінь фактично повністю на видноті. Це підкреслює красу і чистоту діаманта. Приємний бонус для практичних пані – надійність лапок, що тримають діамант.

Перлини мудрості

Як можна уявити собі першу леді будь-якої держави без прикрас із перлами? Кольє із перлин чи сережки із перлинами протягом багатьох поколінь кочують від ділового образу до світсько-вечірнього і навпаки. Але сама прикраса фактично не піддається модифікаціям. Останні модні покази натякнули на те, що перли бувають чудернацьких форм: необроблені перли різних розмірів виглядають красиво. Але навряд чи через кілька років хтось згадає про те, що це було модним. А от стиль прикрас Одрі Хепберн, Жаклін Кенеді, Принцеси Діани та багатьох інших відомих жінок, котрі увійшли в історію, викликає повагу сьогодні, завтра і ми впевнені, завжди.

Що таке celebrity chain?

Ці кольє стали хітом продажів на початку літа 2018 року і схоже більше не збираються кидати своїх позицій. Різноманітність підвісок в кольє celebrity chain безмежна: зірки, пластики, серця, диски. Деякі моделі за популярність вже отримали свої власні назви, як от - stick- або tube-кольє. Успіх забезпечувало одразу декілька факторів: яскравість та помітність прикраси на шиї, практичність та вигідна ціна. Таке кольє можна носити в офіс, щоб підкреслити свій діловий стиль, або на побачення – щоб бути романтичною та модною одночасно. Ось ще одна перевага celebrity chain – універсальність. Ця прикраса стає улюбленою моментально! Радіємо вигідній ціні та величезному вибору моделей. Ці кольє прийшли всерйоз та надовго.