На Житомирщині після бойових стрільб роти розвідників з військової частини було викрадено зброю – п'ять пістолетів і п'ять автоматів АКС-74.

Як повідомили в прес-службі Військової прокуратури Центрального регіону, інцидент стався на території частини, розташованої в Новоград-Волинському.

Зокрема, правоохоронці розповіли, що після проведення запланованих стрільб в одному з підрозділів бригади групою осіб були викрадені кілька одиниць пістолетів та автоматів.

"У ніч на 20 вересня після проведення навчальних стрільб в окремій розвідувальній роті однієї з мотострілкових бригад групою невстановлених осіб було викрадено зброю і боєприпаси, а саме: п'ять пістолетів, п'ять одиниць автоматів АКС-74", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Варто відзначити, що розслідуванням цієї справи будуть займатись мало не всі правоохоронці Житомирщини.

"На місці скоєння цього зухвалого злочину працює група прокурорів на чолі з військовим прокурором Житомирського гарнізону, оперативно-слідча група Нацполіції, співробітники відділу військової контррозвідки Департаменту контррозвідки СБУ і військової служби правопорядку", - повідомили в прокуратурі.

Крім того, до першочергових слідчих дій були залучені фахівці криміналістичної та кінологічної служб поліції, а також співробітники СБУ.

Разом з тим варто відзначити, що Назар Холодницький, який є керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП), заявив, що спецназ Національного антикорупційного бюро (НАБУ) побив його водія. Все це сталося в Києві.

Повідомляється, що конфліктна ситуація між силовиками в уніформі з нашивками НАБУ та людьми в цивільному виникла у дворі біля відділення лікарні "Охматдит". Звідти, за твердженням САП, нібито прокладали кабель для прослуховування Антикорупційної прокуратури. Назар Холодницький зазначає, що представники НАБУ намагалися забрати мікроавтобус, що належить САП.

У свою чергу в НАБУ також прокоментували інцидент. Зокрема, там спростували звинувачення в спробі прокласти прослуховування в САП. У спільноті "Київ.Оперативний" в соціальній мережі Facebook повідомили, що на вулиці Шолоденка у Києві працівники НАБУ намагалися встановити підслуховуючий пристрій працівникові САП, але це побачили співробітники Управління державної охорони і почалася бійка.

Бійка між співробітниками НАБУ та УДО.

Нагадаємо, головна "гордість" СРСР виявилася ганебним фейком.

Як повідомляв "Знай.ua", на Лук'янівку стягують озброєних бійців.

Також "Знай.ua" писав, що столичні копи обдурили всю Україну.