Служба Безпеки України провела масові обшуки на популярному гірськолижному курорті Буковель.

Про це повідомив народний депутат Олександр Шевченко в Facebook.

Як зазначається, обшуки проводять в "Буковелі" та в буковелівській дорожній компанії ПБС в Івано-Франківську.

Крім того нардеп розповів, що силовики вели себе досить агресивно. Зокрема, вони фактично виламували всі двері, які були на їх дорозі та "взяли" у заручники людей, які саме працювали на одному з підприємств групи компаній.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Він також висловив переконання, що подібні дії силовиків пов'язані лише з майбутніми президентськими виборами у яких має намір прийняти участь власник курорту.

"З виламуванням дверей, з взяттям в заручники працівників підприємств почалися політично мотивовані "маски-шоу" та обшуки на підприємствах та в помешканнях працівників. Очевидно, що причиною таких політично мотивованих дій влади стало ознайомлення з реальними рейтингами кандидатів в президенти України",- наголосив він.

Крім того, у прес-службі депутата повідомили, що паралельно з цим відбуваються обшуки в усіх фірмах, які мають чи мали стосунок до Шевченка. У зв'язку з цим заклади мережі Cartel на Буковелі зачинені.

У свою чергу помічник депутата Ігор Фріс, який за збігом обставин опинився на Буковелі, розповів, що Шевченко переконаний у тому, що це політичні ігри пов'язані з виборами. Обшуки проводить СБУ з Києва, з Івано-Франківського управління там всього лише один слідчий. Зараз вони тривають на фірмі "Скорзонера", і на заводі, де виготовляють асфальт.

Факт обшуків підтвердили в Управлінні служби безпеки в Івано-Франківській області

"Це проводить центральний апарат. Поки тривають слідчі дії коментувати вони не можуть", – розповіла речник івано-франківської СБУ.

Разом з тим варто відзначити, що кримське управління СБУ та прокуратури затримали Олега Кизименко, який після окупації оголосив себе "заступником голови Севастопольської міської державної адміністрації". Про це в Facebook повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

"Слідство вважає, що на цій посаді він сприяв створенню окупаційних органів влади, передавав окупантам службову документацію, а також сприяв РФ підривної діяльності проти України", - написав Луценко.

За повідомленнями ЗМІ, до 2012 року Кизименко очолював Управління капітального будівництва Донецької ОДА. З 2012 року він був заступником мера Севастополя Володимира Яцуби. Після окупації Криму Росією Кизименко залишився на тій же посаді при так званому губернаторі Сергія Меняйло. У 2015 році він був звільнений.

СБУ провела обшуки в офісах АЗС "ОККО" у Києві та Львові

Нагадаємо, Путін готував "десант" до президентських виборів в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua", в офісі Продана коїться хаос, охорону спустили на спецназ.

Також "Знай.ua" писав, що замкерівниця відділку поліції заробляла на хабарах.