Найбезпечнішим містом України вважається Львів. Він навіть потрапив у світовий рейтинг, зайнявши 121 місце в числі 327 міст земної кулі.

Така інформація з'явилася на порталі Numbeo. Там з'явився рейтинг найбезпечніших міст планет за 2018 рік.

Індекс злочинності у Львові, як зазначено в таблиці, дорівнює 39.92%, а індекс безпеки - 60.08%.

До того ж, одним з найспокійніших в плані небезпеки міст України визнаний Харків. У ньому рівень порушень закону - 46.77%, а безпеки - 53.23%. Третім у числі представників від України виявився Київ з індексом злочинності 47.9%, безпеки - 52.1%. На рівні світових міст Київ опинився практично посередині, зайнявши місце 198 з 327 кандидатів.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо, які злочини найчастіше можна зустріти в нашій країні. Так, у першому півріччі 2018 року було зафіксовано понад 280 тисяч правопорушень. У минулому році за такий же період часу було скоєно 317 тисяч злочинів. Така інформація стала доступна від Державної служби статистики.

В числі усіх злочинів 36.1% - це тяжкі та особливо тяжкі. До того ж, за вказаний термін були зафіксовані 817 умисних вбивств і замахів, 1125 насильницьких тілесних ушкоджень, 111 згвалтувань та спроб згвалтування. Також згадуються 133 тисячі крадіжок, понад 19 тисяч випадків шахрайства, майже 7 тисяч грабежів. 1800 разів був дан хабар і 1100 разів вчинений розбій.

Крім цього, Знай.UA повідомляв про причини, з яких стали частіше атаки на співробітників національної поліції з боку "громадських активістів".

Також Знай.UA розповідав, що в Мексиці була знайдена українка, яку вважали протягом двох тижнів безвісти зниклою. Відзначається, що дівчина була вбита і розчленована місцевим жителем. Впізнати її змогли тільки по татуюванню і частинах одягу. Також стало відомо, що жінка проживала за кордоном вже 20 років. В день смерті вона поїхала з незнайомцем з супермаркету до нього в квартиру.