В Україні з 22 вересня очікується сильне похолодання, грози і дощі, місцями з мокрим снігом. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Вдень 22 вересня у західних областях, а 23-24 вересня по всій Україні очікується різка зміна погодних умов. Як повідомляють синоптики, в Україні пройдуть дощі, місцями з грозами, також прогнозується посилення вітру до 22 м/с.

Крім того, 22 вересня в Карпатському регіоні, а 23 вересня і на півночі країни місцями сильні дощі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"В Україні очікується значне зниження температури вночі до 6-12 градусів, вдень до 12-18 градусів. 23-24 вересня у високогір'ї Карпат дощ, місцями з мокрим снігом, температура вночі та вдень 1-6 градусів тепла", - сказано в повідомленні.

Як ми раніше писали, бабине літо закінчується. Холод не за горами - про це повідомили синоптики.

Хто на вихідних планував шашлик і тривалі прогулянки на свіжому повітрі? Сплануйте це все на суботу 22 вересня. Так як в неділю бабине літо попрощається з українцями і прийде різке похолодання.

Новий тиждень почнеться з сухої прохолодної погоди. У понеділок киянам можна залишити парасольки вдома, але не варто нехтувати теплими речами.

Осінь
Осінь

Також ми писали, що синоптики попередили українців про початок справжньої осені, яка принесе з собою прохолоду, дощі і бурі.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко.

Крім того вона зазначила, що вже в майбутню неділю українців чекає різка зміна погодних умов. Більш того масштабні зміни в погоді позначаться і на самопочутті українців.

"У столиці в неділю, 23 вересня, очікується різка зміна погоди – дощі, посилення вітру і суттєве похолодання. Крім дискомфорту атмосферного – калюжі, холод і сильний вітер – ймовірне погіршення самопочуття", – написала Наталя на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, синоптики розповіли, коли циклон накриє всю Україну.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", в Україну йде справжня зима, які області засипле снігом.

Також портал "Знай.uа" писав, що синоптики розчарували українців, тепла більше не буде.