На Донбасі противник продовжує обстрілювати українських бійців з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Так бойовики порушили режим припинення вогню 7 разів, втрат серед військовослужбовців ООС немає.

Про це повідомили в прес-центрі штабу ООС станом на 18:00.

Озброєння, заборонене Мінськими угодами, бойовики не застосовували.

За повідомленням штабу, прицільний вогонь бойовики вели з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по силам ОНС в районі н. п. Кримське, Золоте, Новоселівка Друга, Павлопіль, Гнутово і Лебединське.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Протягом поточної доби, з 7 до 18 годин російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. При цьому озброєння, забороненого мінського угодами, противник не застосовував. Вдень противник відкрив прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

"У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника, змушуючи його припинити обстріл. Втрат серед військовослужбовців збройних сил протягом поточної доби не допущено. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем Об'єднаних сил", - відзначили в прес-центрі.

Зведення станом на 18:00 22 вересня 2018 року #ООС #операція_ОС #вечірнє_зведення Упродовж поточної доби, від 7-ї до...

Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Saturday, 22 September 2018

Варто відзначити, 21 вересня, українські воїни повністю контролювали ситуацію в зоні ООС на Донбасі. Цю інформацію повідомив у своєму Facebook прес-штаб Операції Об'єднаних сил.
У повідомленні говориться, що терористи 18 раз обстріляли позиції сил ООС. При цьому путінські бойовики 4 рази застосували зброю, заборонену Мінськими домовленостями.

Крім того, прес-центр уточнив, що терористи відкривали вогонь по українським захисникам з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також відомо, що під мінометний обстріл потрапили опорні пункти українських військових на Маріупольському напрямку.

Нагадаємо, Глава РНБО Олександр Турчинов розповів про успішні випробування відразу декількох типів нових озброєнь. В Україні успішно пройшли випробування нової військової техніки. Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незважаючи на постійні обстріли і напади проросійських бойовиків українські військові знаходять час на звичайні людські радощі.

Також "Знай.uа" писав, за минулу добу, 21 вересня, українські воїни повністю контролювали ситуацію в зоні ООС на Донбасі.